2777
2789
عنوان

حس شیشمی ام❤

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 214 پست
اسی جون چن وقته تو زندگی بدبیاری میاریم مثلا به روز خونمون دزد میزنه همه چیو میبره یا وسیله هامون هم ...

حسودزیاددارین و چشمتون زدن

صفایی بود دیشب با خیالت خلوت مارا ولی من باز پنهانی توراهم آرزو کردم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عشقت نمیرسی و مامانت نینی نداره و دخترمهربون و ساده ای هستی و گندمی روشن و قدمتوسط

عصبیم من تو تاپیک قبلی🙂🤣♥️

دانشگاه میرم؟

همون رشته ای  میشه که دوستش دارم؟

چجور ادمی میاد خواستگاریم همونیه که تو رویاهامه؟

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 

سلام عزیزم 

من اولین بارمه تاپیک حس ششم شرکت میکنم

به نظرت این چیزی که تو فکرش هستم ممکنه؟

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖
عصبیم من تو تاپیک قبلی🙂🤣♥️ دانشگاه میرم؟ همون رشته ای  میشه که دوستش دارم؟ چجور ادمی میاد ...

بعله دانشگاه میری و همون رشته و همون ادم...ولی یخورده اخلاقیاتش فرق میکنه

صفایی بود دیشب با خیالت خلوت مارا ولی من باز پنهانی توراهم آرزو کردم!

بعله دانشگاه میری و همون رشته و همون ادم...ولی یخورده اخلاقیاتش فرق میکنه

مرسی گلم دستت درد نکنه ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😘😘😘😘😘😘😘😘😘

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️