2777
2789
عنوان

حس شیشمی ام❤

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 214 پست
میشی حست رو بهم بگی ؟ در مورد ازدواج و ایندم؟

ازدواجتون خیلی سخته فک میکنیدخواستگارتون اونجوریه که نشون میده ولی نیست وازدواجتون سخته بایدبسیارسخت کوش باشی

صفایی بود دیشب با خیالت خلوت مارا ولی من باز پنهانی توراهم آرزو کردم!

دلیلش رونمیدونم...ولی شماالان یه رقیب داری ودخترخالتون موقعیت خوبی داره و قرارازدواج دارن بااون اقا. ...

دارم تلاش میکنم به خاطر اون کنکور میدم

نرسم میمیرم براش

خدا لعنت کنه اونی که میتونست کاری کنه نکرد

ابجی ممنونم

جنسیت مذکر .لطفا اگر مشکلی با جنسیت بنده دارید ریپلای نکنید حوصله بحث ندارم سر این موضوع مرسی از درکتون.هم عقلم میرسه هم شعور دارم وارد تایپکای بارداری و خصوصی زنان نشم.ج

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سخته گفتنش میشه درخواستمو قبول کنین .قصد مزاحمت ندارم فقط حرف بزنم باهاتون

من ایندتون رو باهم میدیم امادرصورتی که واسه بدست اوردنش تلاش کنی...اماحست دوست داشتنه عشق نیست

ازدواجتون خیلی سخته فک میکنیدخواستگارتون اونجوریه که نشون میده ولی نیست وازدواجتون سخته بایدبسیارسخت ...

حست میگه با هم ازدواج میکنیم یا نه؟

بسیار سخت کوش باشم یعنی چکار کنم؟

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
دارم تلاش میکنم به خاطر اون کنکور میدم نرسم میمیرم براش خدا لعنت کنه اونی که میتونست کاری کنه نکرد ...

خواهش میکنم...امیدوارم موفق شی حتما تلاش کن و درس بخون چون یکی ازمهم ترین ملاکاش تحصیلاته و الاتم بهت حس داره امامنتظره توپاپیش بزاری

من ایندتون رو باهم میدیم امادرصورتی که واسه بدست اوردنش تلاش کنی...اماحست دوست داشتنه عشق نیست

بخدا دارم هر کاری میکنم دیگه چه از دستم برمیاد

هیچکس کمکم نکرد 

حسمو مسخره گرفتن 

تا بهش فک میکنم دیوونه میشم 

جنسیت مذکر .لطفا اگر مشکلی با جنسیت بنده دارید ریپلای نکنید حوصله بحث ندارم سر این موضوع مرسی از درکتون.هم عقلم میرسه هم شعور دارم وارد تایپکای بارداری و خصوصی زنان نشم.ج
حست میگه با هم ازدواج میکنیم یا نه؟ بسیار سخت کوش باشم یعنی چکار کنم؟

بله ازدواج میکنید...یعنی اینکه زرنگ باش و هواست باشه عشق چشاتوکورنکنه تانتونی جایی و ببینی نقاط منفی رو

خواهش میکنم...امیدوارم موفق شی حتما تلاش کن و درس بخون چون یکی ازمهم ترین ملاکاش تحصیلاته و الاتم به ...

بزار کنکور بدم بهش میگم

خودشم کنکور داره به همین خاطر نگفتم که تمرکزش بهم نریزه 

در موردش چیزی حس می‌کنی ؟ شخصیتش ؟ ویژگی هاش؟ 

منظورت از خواستگارم همین آدمیه که الان رابطمون با هم بهم خورده و دوسش دارم ؟

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
در موردش چیزی حس می‌کنی ؟ شخصیتش ؟ ویژگی هاش؟  منظورت از خواستگارم همین آدمیه که الان رابطمون ...

خیرایشون نیستن

شغلش زیرمجموعه کارمندیه و زمان ازدواجت تا دوسال اینده ومشخصات ظاهری همسرت قدبلندوگندنی باموهای پروخر ...

ببخشید من یه سوال دیگه هم بپرسم. به نظرت همسرم همون آدمی خواهد بود که باهاش اخیرا وارد آشنایی شدم؟ یا کسی دیگه؟

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم