2777
2789
عنوان

حس شیشمی ام❤

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 214 پست
بله بهش میرسی وداروسازی قبول میشی دخترخالت روبه رشتش حسی ندارم

چرا بهم بی محلی میکنه؟

الان رل داره خب چقدر جدیه؟

پسره چقدر دوسش داره؟

جنسیت مذکر .لطفا اگر مشکلی با جنسیت بنده دارید ریپلای نکنید حوصله بحث ندارم سر این موضوع مرسی از درکتون.هم عقلم میرسه هم شعور دارم وارد تایپکای بارداری و خصوصی زنان نشم.ج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بهم بی محلی میکنه؟ الان رل داره خب چقدر جدیه؟ پسره چقدر دوسش داره؟

چون ازت ناراحته به یه دلیلی وبله رل داره و پسره عاشقشه

صفایی بود دیشب با خیالت خلوت مارا ولی من باز پنهانی توراهم آرزو کردم!

شغل دولتی وبزودی ازدواج میکنی منظورازبزودی سال های جاری است

😉

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖

سلام دوست خوبم لطفا حتما بهم جواب بده ممنون میشم بنظرت من باهاش ازدواج میکنم چه احساسی بهم داره؟

در مورد ظاهرم و اخلاقم و آینده من هر چی حس میکنی بهم بگو ممنون میشم 🌹🌹🌹🌹انشالله به همه آرزوهات برسی

چون ازت ناراحته به یه دلیلی وبله رل داره و پسره عاشقشه

چه دلیلی 

خاک برسرم 

خدا نکنه از دستم بره

جنسیت مذکر .لطفا اگر مشکلی با جنسیت بنده دارید ریپلای نکنید حوصله بحث ندارم سر این موضوع مرسی از درکتون.هم عقلم میرسه هم شعور دارم وارد تایپکای بارداری و خصوصی زنان نشم.ج
چرا بهم بی محلی میکنه؟ الان رل داره خب چقدر جدیه؟ پسره چقدر دوسش داره؟

حس خوبیه تو تاپیکای حس ششم همش آدمای تکراری میبینم 😂 دیگه باهات حس رفاقت گرفتم. همش اینجایی کی وقت میکنی درس بخونی داروسازی قبول بشی 

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم

ببینید دوستان من هیچ وقت به رنگ لباس و ایناحسی ندارم فقط گاهی اوقات...وهمینطورسن و اینجورچیزا...بایدسوالی بپرسین که خودتون جوابشوندونین..💚🍏

صفایی بود دیشب با خیالت خلوت مارا ولی من باز پنهانی توراهم آرزو کردم!

حس خوبیه تو تاپیکای حس ششم همش آدمای تکراری میبینم 😂 دیگه باهات حس رفاقت گرفتم. همش اینجایی کی وقت ...

رفیق من میخونم 

شما هم همش هستی 😊

من پایه ام خوبه ضعیف نیستم پارسال خوندم اما تعویق بدختم کرد و باختم دیگه امسال کم و بیش میخوندم

دیگه از عید تمام وقت