2777
2789
عنوان

مامانای ابان 1400 بیاین ببینم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 67105 بازدید | 7335 پست
نمیدونم دکتر گفت معمولا تا 4ماه اول دلیل خاصی نداره . دیگه دوس ندارم باردار بشم وقتی سرانجامی نداره ...

عزیزم حال روحیت خوب نیست الان یکم زمان بده حالت بهتر بشه. بعد دوباره تصمیم بگیر. خیلی ناراحت شدم‌‌. نمیدونم منم  دومین بارم بود که بچه رو از دست دادم‌ اونم کلا" تو شش ماه دوبار. واقعا" داغونم. حالم از بیمارستان بهم میخوره. ولی فک کنم اینو سقط کنم دوباره سریع اقدام کنم. من خیلی سمجم 🥴🥴

مرسی از دعای خوبت. دعا میکنم حال دلت زودتر خوب شه. و اگه دوباره تصمیم گرفتی بارداری شی خدا به نینی سالم  تپل مپل بهت بده عزیزم و دوران بارداری رو به شادی سپری کنی 😘😘😘

آینده حتما" زیباست.🥰
عزیزم حال روحیت خوب نیست الان یکم زمان بده حالت بهتر بشه. بعد دوباره تصمیم بگیر. خیلی ناراحت شدم‌‌. ...

ازه خیلی حالم بده . مرسی مهربونمم .امیدوارم خیلی زود یه نینی ناز بیاد توزندگیتو لحظه هاتو شیرین کنه باخنده هاش 😍😘😘😘😘😘

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازه خیلی حالم بده . مرسی مهربونمم .امیدوارم خیلی زود یه نینی ناز بیاد توزندگیتو لحظه هاتو شیرین کنه ...

فدات بشم همینطور برای تو گلی جونم 😘🥰❤😍

آینده حتما" زیباست.🥰
عززیزمم ایشاله هیچ مشکلی نباشه. نینی من پوچ بود 😔 ایشاله به شادی و سلامتی و دل خوش نینی تو بغل کنی ...

فدات ممنون انشالله

ببخشید ینی چی پوچ بود؟؟؟؟؟😖

دوستای گلم میشه واسه شفای بابام یه صلوات بفرستین؟  
خدادوس نداره من مادر بشم .دیگه میترسم اسم بارداری میاد چون فقط برام خاطره بد داشته .اینم دومین سقطمه ...

عزیزم درک میکنم چقدسخته وناراحتیت طبیعیه امازمان که بگذره حالت بهترمیشه ناشکری نکن توطبیعی تونستی دوباربارداربشی همین خودش یه نعمته ازطرف خدا...اینکه سقط شده لابدخیری توش بوده وصلاح خدادراین بوده...به خانومایی فکرکن که توماهای بالاترسقط شده یااونایی که بچه موقع بدنیااومدن مشکل داشته حتماخداخیروصلاحت رودراین دونسته فداتشم 

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
دوست مهربونم امیدوارم بسلامتی نینیتو بغل کنی و کلی روزای خوب درکنارش بگذرونی . بنظرم فقط لذت ببر از ...

قربونت عزیزم راستش توصدای قلبشم شنیدی ازدیشب این فکرتوسرم افتاده نکنه خدایی نکرده نی نی منم .....😔😔😭😭😭

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
ازه خیلی حالم بده . مرسی مهربونمم .امیدوارم خیلی زود یه نینی ناز بیاد توزندگیتو لحظه هاتو شیرین کنه ...

اخ عزیزم خیلی ناراحت شدم. حتما خیری توش بوده خدا خیلی بزرگه. تو چند هفته صدای قلبشو شنیدی؟قبلا خونریزی داشتی؟الان چند هفته بودی که اینو فهمیدی؟

[QUOTE=183932685]قربونت عزیزم راستش توصدای قلبشم شنیدی ازدیشب این فکرتوسرم افتاده نکنه خدایی نکرده نی نی منم .....

این حرفا چیه دختر من هماتوم داشتمو خونریزی .توکه مشکلی نداری به این چیزا فکر نکن .به نینی تپل مپلت که چندماه دیگه بغلته فقط فکر لذت ببر

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
اخ عزیزم خیلی ناراحت شدم. حتما خیری توش بوده خدا خیلی بزرگه. تو چند هفته صدای قلبشو شنیدی؟قبلا خونری ...

فداتشم .هفته ۶ قلبش تشکیل شده بود هشت هقته رفتم  رشدش متوقف شده بود .آره هماتوم داشتم اولش لکه بینی بود سه چهارروزی بود خونریزی داشتم .

فداتشم .هفته ۶ قلبش تشکیل شده بود هشت هقته رفتم  رشدش متوقف شده بود .آره هماتوم داشتم اولش لکه ...

اخ عزیزم نمیدونی چقد ناراحت شدم برات اولین بارداریت بود؟منم قبلا یه سقط داشتم نگران نباش ایشالا به زودی خدا خودش جاش رو برات پر کنه. به خاطر خونریزیت دوباره رفتی سونو؟

اخ عزیزم نمیدونی چقد ناراحت شدم برات اولین بارداریت بود؟منم قبلا یه سقط داشتم نگران نباش ایشالا به ز ...

فددتشم .منم یبار سقط داشتم عزیزم .این دومیشه . سقط شمادلیلش چی بوده؟

اخ عزیزم نمیدونی چقد ناراحت شدم برات اولین بارداریت بود؟منم قبلا یه سقط داشتم نگران نباش ایشالا به ز ...

اره بخاطر خونریزیم رفتم دکتر گفت بروسونو

نی نی_یار۵# جونم میشه استارتر این تاپیک و برگردونی 93nazbano

حالش خوب نبود خودش خواست لغو کاربری بشه حالا خواهش میکنم برش گردونید ممنون😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤

نی_نی_یار۲#  

نی_نی_یار_۳#  

میشه دوستمو برگردونید 😘😘

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد