2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر کوچکتر از خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 42 پست

سن یه عدد

مرد باید شعور داشته باشه و نجیب و کاری

اتفاقا خوبه اگه ۱۰ سال بزرگتر باشه میشه ۴۲ سال و بعد ۷ سال زندگی همسرت یه مرد ۵۰ ساله با کلی درد و مرض هستش

شرایط منم مثل شماست تازه خیلی هم خوب و شادیم وهمدیگه رو درک میکنیم

انشالله خوشبخت بشین و همیشه شاد زندگی کنی

فقط خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با توجه به سن شما و آقا ، هیچ ایرادی نداره ،اگه در بقیه موارد با هم تفاهم داشته باشین واقعا دو سال سن مشکلی به وجود نمیاره ، در اطراف فامیل و دوستان هم داشتیم ،خداروشکر همشون هم خوشبختن 

گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند

دختر دایی ایم از شوهرش سه سال بزرگتره و دختر دایی ایم توی عقد هم جدا شده بوده قبلا،الان با هم مشکلی نمی بینم داشته باشند ولی همه ی حساب و کتاب زندگیش دست خودشه و شوهرش تقریبا هیچ کاره ست

سلیقه ای هست من خودم نمیپسندم نمیتونم ببینم غیرتی شدن یکی ک از خودم کوچیکتره رو هضم کنم. یا مثلا ب ...

خودمم اینجوریه م ، ولی اکثر خواستگارام از خودم کوچکترن، بینشون به جز سن از نظر بقیه شرایط بهتره

گفتم دو سال اختلاف سنی داریم

اهان نديدم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

همه مثل هم نیستن بعصیا تو ۴۰ سالگی هم ب پختگی نمیرسن خاهر جان

این نظر شخصی منه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....