2777
2789
عنوان

دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 61 پست
دعا کنید جنینم قلب داشته باشه.. بعد از دو تا سقط‌. 

عزیزم ان شالله قلبش تشکیل شده باشه حس بدی درک میکنم خواهرمم مث خودتون بچه ش بود سقط شد حتما دعات میکنم

من در احاطـــــــه ی نور خدا هستم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تروخدابراشوهرم دعاکن سلامتیشوبدست بیاره برگرده سرکاروگرنه من چکارکنم باین طفل معصوم شیرخوار😭😭😭😭

من خودم بیمارم احتمال به شدت قوی کرونا دارم و حالمم خیلی بده, واسه شوهرتون دعا میکنم شمام واسه من دعا کنید

با قلب پاکت دعا کن من کنکور همین امسال تربیت معلم قبول شم و عشقم با نامزدم تا اخر عمر روز ب روز بیشتر بشه و ارامش و خوشبختی داشته باشیم کنار هم.تنها خواسته هام از خدام اینه.برای همه هم ک خب دعا کن کرونای لعنتی بره و مریضای روحی و جسمی خوب بشن 🥺😣

منم دعا کن خیلی دلم گرفته یکی برا زندگیم گره انداخته با جادوهاش دعا کن نیست و نابود شه افسردگی گرف ...

دعا میکنم گره از زندگیت باز بشه ولی نمیتونم نفرینش کنم گلم خدا خودش  تاوانش میگیره ازش به امید خودش حال دلت خوب بشه و اروم بشی

ان شالله بی بی حضرت زینب شوهرتون خوب بشه خدا شفاش بده

سلام  ممنون میشم منو هم دعا کنی مریضیم خوب بشه 

من هم ۵تا صلوات میفرستم برای شما 🌹

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹

من خودم بیمارم احتمال به شدت قوی کرونا دارم و حالمم خیلی بده, واسه شوهرتون دعا میکنم شمام واسه من دع ...

انشالله بحق ام البنین بحق بی بی زینب سیدت سادات هرچه زودتر سلامتیتون بدست بیارین به آغوش گرم ۷انواده برگردین الهی آمین🌹🌹🌹🙏🏻🙏🏻🙏🏻

واسه منم دعا کن برم سر خونه زندگیم اونم با عزت آبرو این مادر شوهرمم منو شوهرمو اذیت نکنه شوهرمم تو آ ...

چشم خدا ان شالله هر چی میخوای بهتون بوه شوهرت هم قبول بشه

انشالله بحق ام البنین بحق بی بی زینب سیدت سادات هرچه زودتر سلامتیتون بدست بیارین به آغوش گرم ۷انواده ...

الهی آمین خدا همه بیماران شفا بده

انشالله بحق ام البنین بحق بی بی زینب سیدت سادات هرچه زودتر سلامتیتون بدست بیارین به آغوش گرم ۷انواده ...

ممنونم از لطفتون خدا خیلی بزرگتر از اون چیزیه که ما فک میکنیم فقط باید پیداش کنیم