راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خب بیشتر جنبه کمکی داره واقعا الان بخواد هم خونه بگیره هم عروسی هم وسایل خونه خیلی سخته
دیگه اگه زن میخواد باید جورش هم بکشه.اما کلا فامیل بشدت به داماد کمک میکنن که بتونه از پسش بر بیاد.یعنی بعد از عروسی به داماد نزدیک صد میلیون پول بهش میدن
زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️
من لوازم برقیام یخچال سایدو لباسشویی و ظرف شویی بکو خریدم چای ساز و سرخ کن تفال چرخ گوشت بوش و بقیه ...
عزیزم شما از بکو راضی هستی؟
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊