2777
2789
عنوان

پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 21 پست

قبلا منم همین تاپیکی که شما زدین رو زده بودم یه نفر همون اول اومد گفت ایشالا همون پسر هم گیرت نیاد چون تو ارزش بچه نداری. گفت اگه دختردار بشی دخترت عذاب میکشه. گفت ببین از الان که مجردی و داری بین جنسیت تفکیک قائل میشی، در آینده قراره چی بشی. بقیه هم فکر کردن من پسر بیشتر از دختر دوست دارم درحالیکه من فقط خواستم یکم اطلاعاتم بیبشتر شه و توی رویاهای شیرین خودم بودم که اون تاپیکو گذاشتم

ببین عزیزم روز تخمک گذاریتو پیدا کن

یه هفته قبل روز تخمک رابطه نداشته باشید

بعد یه روزقبل از تخمک گذاری رابطه داشته باشید

به احتمال ۹۹درصد جنسیت موردنظرت میشه

اگه خدا بخواد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا همه چیز دست بالائیه، فقط اینکه بخاطر کرونا رژیم غذاییمون بشدت گرمیجاتو مقوی بود که سیستم ایمنی بدن قوی بشه و اینکه حتما تایم تخمک گذاری رابطه داشته باشی و استرس هم نداشته باشی، یعنی از زندگیت حذفش کن..کیفیت روابط جنسیتونو بالا ببرید و فقط بخاطر بچه دار شدن رابطه برقرار نکنید و هردو نفر حتما به ارگاسم برسن  بازم میگم دست خداست که کی با چه جنسیتی و چه تاریخی بدنیا بیاد..

قبلا منم همین تاپیکی که شما زدین رو زده بودم یه نفر همون اول اومد گفت ایشالا همون پسر هم گیرت نیاد چ ...

عزیزم کلا هرچیزی که بگی یا رفتاری که بکنی عده ای هستن که ایراد بگیرن فقط باید اهمیت ندی جون هیچ وقت نمیتونی همه رو راضی نگه داری و اگه بخوای هرکی هرچی گفت ناراحت بشی خیلی اذیت میشی به حرفهای دیگران اهمیت نده کار درست رو بکن امیدتم به خدا باشه 

واقعا همه چیز دست بالائیه، فقط اینکه بخاطر کرونا رژیم غذاییمون بشدت گرمیجاتو مقوی بود که سیستم ...

من این روز تخمک گذاری رو هرچی از ابن کیتها استفادا میکنم بازم درست متوجه نمیشم گیج شدم 

من این روز تخمک گذاری رو هرچی از ابن کیتها استفادا میکنم بازم درست متوجه نمیشم گیج شدم 

نمی خواد دقیق روزش باشه که، به علایمت توجه کن، اگه سیکل های منظمی داری میشه بین روز ۱۲ تا ۱۶سیکلت