2777
2789
تونستی فراموش کنی با جایگزین؟

اره ، وقتی ازش جداشدم دیوونه شدم ، سیگار میکشیدم ، قرص میخوردم ، خواستم خودکشی کنم ، هیچی آرومم نمیکرد هیچی

وقتی شوهرمو دیدم ، دوباره خندیدم 

حالم خوب شد آروم شدم، البته شوهرم آدم خوبی بود اگه آدم بد گیرم میومد بدبخت میشدم

اگه میخوای جایگزین کنی دنبال ادم خوب بگرد بعدش جایگزین کن

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

[QUOTE=178958246]اره ، وقتی ازش جداشدم دیوونه شدم ، سیگار میکشیدم ، قرص میخوردم ، خواستم خودکشی کنم ، هیچی آرومم نمیک ...[/QUخداروشکر که الان زندگیت خوبه ❤

ای که به هنگام دردراحتِ جانی مرا /🤍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

[QUOTE=178958246]اره ، وقتی ازش جداشدم دیوونه شدم ، سیگار میکشیدم ، قرص میخوردم ، خواستم خودکشی کنم ...

خداروشکر، مرسی عزیزم❤

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
میترسم...از اینکه یهو دیوونه شم و بهش پیام بدم ...از اینکه غرورمو جلوش خورد کنم میترسم

نترس عزیزم. کم کم خودتو جمع کن. .تو خونه نمون خودتو مشغول کن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
عقد بودین؟؟؟ چرا جدا شد یهو؟؟؟؟

نمیدونم تا یه روز قبلش همه چیز خوب بود یهو برگشت گفت نمیتونیم باهم باشیم خسته شدم خیلی بهم فشار میری و سختگیری درصورتی که من کل سه سال همین شکلی بودم 

بعدش ازدواج کرد؟ خب ازش فرصت میگرفتی میگفتی مشاوره

نه من اصراری نکردم ، اگه آدم دلش پیشت باشه برمیگرده نباشه هم هیچجوری نمیشه جلوشو گرف