2777
2789
عنوان

خنده دار ترین سوتیتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 49 پست

یه بار سرکلاس ، رو صندلی نشسته بودم، استاد داشت از ته کلاس درس میپرسید منم زیر صندلیم یه جایگاه داشت برای کیف و اینا، پاهامو گذاشته بودم روش و خودمو میکشیدم جلو بعد برمیگشتم عقب طوری که پایه های پشتی بلند میشدن، اقا دفعه اخر که خودموکشیدم جلو نتونستم کنترلش کنم با کله رفتم پایین.......

دیگه بقیشو خودتون تصور کنید

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوتی من :

بچه بودم 

شاید 6 7 سالم بود 

رفته بودیم مهمونی 

برگشتم جلوی میزبان گفتم وایییییی مامان چه خونه ی زشتیییییی

من:  

مامانم:  

میزبان:  

خونشون:  

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بابام تو خواستگاری خواهرم مجلسو دست گرفته بود و راجب اقلیم حرف میزد تو سکوت گفت پایستون ها!!!!

چن لحظه خودش سکوت کرد لود شه ببینه کدوم فصله... 

ما ک تو اتاق فالگوش بودیم ترکیدیم از خنده😂😂😂✋

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤
تو رو به جرم اسیدپاشی میگم دستگیر کنن از خودت ردپا هم گذاشتی    

مغزم می ره شکایت می کنه 

من جهت امر خیر می خوام از اسید ها استفاده کنم😁

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

یه بار سال اخر دبیرستان بچه های سال اخری رو بردن همایش فیلم کوتاه صدثانیه ای

موقع رفت و برگشت حسابی تو اتوبوس شلوغ بازی کردن بچه ها، وقتی برگشتیم زدم رو شونه دوستم گفتم عظیم خیلی فاز داد، برگشتنش همانا و دیدن چهره ی دلگشای معلم فیزیکمون همانا اخه هردوشون چادرین و جثشون شبیه هم

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
ممنون نیازی نیست😂😂

باووشه 

برای خودم استفاده می کنم😝

شفای مغز منحرف از بزرگ ترین ثواب ها است 

سخن_بزرگان(#  

😂😂😂من یه بار دوره راهنمایی تو حیاط بادوستام  نشسته بودیم رو زمین یکی از دوستام گفت درست بشین ...

این که خوبه من رفته بودم سر امتحان تو سالن

تا میخواستم بشینم خشتکم یه جری خورد که شلواره به دو نیم تقسیم شده 

دیگه کل سالن پوکیده بود 😒😒😒

باووشه  برای خودم استفاده می کنم😝 شفای مغز منحرف از بزرگ ترین ثواب ها است  سخن_بزرگان ...

بزرگترین ثواب دوستی با منحرفان است😜😜😜

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
بزرگترین ثواب دوستی با منحرفان است😜😜😜

در این صورت دوتامون از ثواب الهی بهره مند می شیم 

و من الله توفیق🤧😁🚶‍♀️