2777
2789
عنوان

امسال 13 بدر داریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 18 پست
منم۸۹هستم انگار اراده ام ته کشیده یکم از رژیم هات میگی؟

عزیزم‌من با لیمومی لاغر کردم

بر اساس مزاج هست 

رژیم غذایی و پیاده روی و یک سری مکمل مثل فیفول و زینک و ویتامین ای و.... هم داره

اما اونا که نمیتونن بر اساس برنامه پیش برن ، بهترین گزینه کالری شماریه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
عزیزم‌من با لیمومی لاغر کردم بر اساس مزاج هست  رژیم غذایی و پیاده روی و یک سری مکمل مثل فیفول ...

ممنون عزیز🌹

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم برات گزارش بزنم ک بترکی دلم برات سوخت

امیدوارم دیگ ب پر و پای من نپیچی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
میخواستم برات گزارش بزنم ک بترکی دلم برات سوخت امیدوارم دیگ ب پر و پای من نپیچی

مگه تو کی هستی  

شفا_مفا_انشالله#  

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔