2777
2789
عنوان

پریود مردان

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارهههه ارههه 

اه حداقل ما یه دلیلی داره کم خونی داریم اینا چشونه

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

اره.شوهر منم همزمان با من پریود میشد😐الان که باردارم.اون تنها شده😂

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
نکنه شوهرم دیروز پریود بوده    

چند روز اختلال هورمونی یا همون پریود دارن.یه روز نیس😅

مثل خودمونه تقریبا

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اره طبیعی و اثبات شده هست اون دوران بی اعصااااب بی اعصااابن

شوهر من با من پریود میشه.همیشه هم بهش میگم من شانس ندارم پریودمونم باهمه