2821
2789
اسلیو، دکتر علی احمدی، بیمارستان ولیعصر، هفت تومن، البته یک تومن هم آزمایش و سونو و آندوسکوپی

بیمارستان تو تهران هست .چون من تهرانم من تو شریعتی کارامو کردم اونجام عمل میشم.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آره تهرانه، سرچ کنی دکتر امیر احمدی برات میاره، هزینه شما چقدر شد؟

من احتماله خیلی زیاد شنبه یا دوشنبه هفته دیگه عمل بشم.هزینرو هم گفتن ۱۰ تا ۱۵ تومن ولی از چند نفر پرسیدم گفتن ۱۱ تا ۱۲ خرج کردیم .

سلام شما خوبی نه دکتر گفت تا آخر این هفته عمل دارم تو بیمارستان بعد شماره تلفنمو گرفت گفت باهات تماس میگیریم میگیم کی بیای برایه بستری شدن .فعلا تماس نگرفته.تا پنجشنبه اگه تماس نگیره دیگه میمونه برایه بعد از عید .

سلام خوبی عمل کردی؟

خودمم بهش گفتم نمیخوام نزدیکه عید باشه یه موقع طوری بشه خدایی نکرده بیمارستانا دکتر ندارن.چون پارسال بابام براش تو روزایه عید  یه مشکلی پیش اومده بود هر بیمارستانی میرفتیم دکتر نبود 

خودمم بهش گفتم نمیخوام نزدیکه عید باشه یه موقع طوری بشه خدایی نکرده بیمارستانا دکتر ندارن.چون پارسال ...

بسلامتی ایشالا.اره بعد عید بهتره .دمه عید بیمارستانا قاطی پاطیه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز