2777
2789

الان من یکی از اون بچه هام که وسط اختلاف به دنیا اومدم. اوایل اختلافات خانوادگی بود الان به اعتیاد ترک تحصیل بقیه بچه ها هم کشیده شد.

من بهترین دانشگاه قبول شدم نرفتم چرا؟ چون اسیر خانوادم بودم

بهترین پیشنهادات شغلی بهم شد الان میتونستم ماهی ۲۰م درامد داشته باشم نتونستم برم چون خانوادم مانع پیشرفتم بودن 

روح روان کل بچه ها نابود شده ست همه افسرده و بی اینده هرروز شاهد جنگ و نزاع و بی ابرویی هستیم

کمرم زیر بار طعنه فامیل همسایه خم شده

ازدواج که دیگه هیچ! هیچکدام بچه ها نتونستیم ازدواج کنیم هیچ احدی بهمون نزدیک نمیشه من بهترین خواستگارا رو داشتم اما بعد دیدن خانوادم فرار میکردن الانم سنم دیگه بالا رفت بیخیال پیشرفت اینده و ازدواج همه چیز شدم.

به مادرمم میگم مقصری انقدر تولید مثل کردی وقتی دیدی زندگیت خرابه فقط میگه عشقم کشید عشقم کشید

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

الان بنظرتون بچه های اختلاف خانوادگی اینده دارن؟ روح روان دارن؟

من فقط جرات خودکشی ندارم و الا زندگیم برام تمام شده ست

چپ میرم راست میرم فقط طعنه و نگاه های مردمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی می بینید خودتون اخلاقتون خوب نیست یا شوهرتون خوب نیستش چرا بچه میارین کی چی بشه

الان والدین من نه خرج میدن نه اسایش گذاشتن نه ابرو

میگن اگه بچه بیاریم رابطه‌مون خوب میشه

خب الان با یه مشت بچه معتاد بی اینده ترک تحصیلی چکار کنیم که اسیر خانواده شدن

هرکی منو میبینه میگه عجیبه مجردی تو رو باید رو هوا میزدن خبر از خانوادم ندارن

من یکی خسته شدم از بس هر تاپیکی رفتم گفتم. وقتی نمیفهمن! طرف با همسرش مشکل داشته یکی، دوتا، سه تا.... بچه آورده ،تازه یادش افتاده جدا شه. اصلا روان اون بچه ها براش مهم نیست. فقط زاییده!

حرفت درسته عزیزم ولی زن ها احساسشون به منطقشون برتری داره البته بعضی هاشون

کدوم احساس مادر من فقط بوالهوسی کرده و الا هیچ خودش زحمت نداد بچه تربیت کنه یا بزرگ کنه فقط گفت تا جون دارم تولید مثل کنم

ببخشید خیلی ها رو میشناسم تو خانواده ی داغون دانشگاه های خوب قبول شدن و رفتن و ایندشونو ساختن دوست خودم ۶ تا بچه پدر مادر داغون شهید بهشتی خوند و با یه پسر فوق العاده ازدواج کرد ۱۴ ساله با خانوادش ارتباط نداره . به نظرم خودت مقصری که اگه دانشگاه قبول شدی نرفتی عادت کن خودتو مقصر اشتباهاتت بدون 🌹🌹🌹موفق باشی

میرقصانم زندگی را به سازم
من یکی خسته شدم از بس هر تاپیکی رفتم گفتم. وقتی نمیفهمن! طرف با همسرش مشکل داشته یکی، دوتا، سه تا... ...

مادر منم همینه فقط هم میگه مقصر باباته در حالیکه خودشم یه روانیه