2777
2789
عنوان

عقل یاعشق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 80 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلت میاد اونو ول کنی ازدواج کنی؟اگه دودلی ینی دوسش نداری 

دلم نمیاد ولی دیشب خیلی اذیتم کرد از سردرد داشتم میمردم 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
بعد اون اقا ازما خیلی بالاترن ما معمولی روب خوب هستیم بعدها ت زندگی مشترک هی سرکوفت نزنه بهم

نه بابا تا داغه بگیرش البته باید بفهمی دوستت داره یا نه 

عشقت هم که گفته میخره در حد حرف باید ببینی عمل میکنه به حرفش یانه 

دختر که باشی زندگی میشی 😍😍😍😍
من میگم عقل  وقتی همه چی داره زندگیت رو میسازه کافیه چندتا دور دور بری خاطره بسازی محبت ها و ت ...

اخه اون گناه داره🙁

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
اخه اون گناه داره🙁

نداره بابا دوروز بگذره یادش میره منم این دوره ها گذروندم 

ببین یکی پیدا میشه میسازتش ولی تو به این فکر کن زندگیتو تباه کنی بخاطر یه حسی که بینتون بوده ولی اون حس و علاقه رو یکی دیگه میتونه بهترینشو واست بسازه

اون اگه عاشق بود 7 سال نمیزاشتت تو اب نمک میومد خواستگاری😪

بچه بودیم جفتمون من تازه شده ۲۰ سالم

بستگی به این داره که پول و رفاه برات مهم تره یا عشق! 

وقتی هفت سال با یکی هستی پسری که خوبه و تا حالا بهت خیانت نکرده و عرضه کار کردن داره لابد خوبه که باهاش موندی... 

خواستگارت هم موقعیت اش خوبه 

ولی خدا وکیلی اگه اون پسر بعد هفت سال یکی از خانوادش دختری بهش معرفی کنه مثلا باباش فلان قدر سرمایه داره و فلان جای شهر براش خونه و جاهاز میگیره و خود دختره فلان رشته رو خونده و الان سر کاره و یه جورایی از شما موقعیت اش بالاتر باشه به خاطر عقل و اینجور چیزا شما رو ول کنه چه حالی میشی؟؟؟؟