2777
2789
عنوان

دوستانی ک کیش رفتن بیان یه لحظه

531 بازدید | 36 پست

دخترا سلام خوبین؟ 

ما داریم میریم ماه عسل کیش

بیاین بگین کجا ها خفنه چه رستورانی خوبه کدوم مرکز خرید خوبه و قیمتاش مناسبه

مچکرات فراوان💋🙈

رستوران مهنا خوبه بقیه شونم ما رفتیم خوب بود البته  مرکز خرید مروارید خوبه بازار مریم ارزونه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قیمت خوب نداره عزیزم گرونه مثل همه جا

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

وای خوش ب حالتون 

خوش بخت بشید 

واسا الان تک ب تک همه رو میگم😂

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

چجوری طرفای خوزستان اصلا نرو

مگ رزرو بلیط ها کنسل نیس؟؟

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

قيد خريد و بزن چون قيمتا به شدت بالاعه

و همه چي گرونه بدون خريد فقط تفريح و رستوران ما ٤ روزه رفتيم شد نفري ١٠ تومن ولي ارزششو داره چون بي نهايت بهت خوش ميگذره

تفريحات ساحلي برو حتما

برای تفریح حتمااا شاتل یا بنانا رو سوار شید خیلی حال میده

جت اسکیشم خوبه 

قایق کف شیشه ای یا کشتی شناور هم برید خوبه 

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا
کیش هرمزگانه نه خوزستان عی خدا

چرا سریع عقل کل میدونین خودتونو...

طرفای خوزستان اطراف وو دوتاجزیره رفتن ممنوعه..

اندکی-شعور-ارزوس#  

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐