2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فک میکنی اگ همچین ادمی بود و بهش اون خرفارو میرد براش مهم بود

اره اگه میگفت فک‌نمیکرد من احمقم و کاراشو نفهمیدم کاش کسی بود ک حتا حاضر میشد یه پی ام بهش بده و بگه 

اره اگه میگفت فک‌نمیکرد من احمقم و کاراشو نفهمیدم کاش کسی بود ک حتا حاضر میشد یه پی ام بهش بده و بگه ...

چدا خودت این کارو نمیکنی؟تا خودت نگی سبک نمیشی ولی فک نمیکنم واس کسی ک بی لیاقت باشه فرقی کنه

اره اگه میگفت فک‌نمیکرد من احمقم و کاراشو نفهمیدم کاش کسی بود ک حتا حاضر میشد یه پی ام بهش بده و بگه ...

بنظرم منطقی نیس جانم چون ادما خوب میدونن چی خوبع و چی بد و هر کسی ب اندازع خودش اگاه هس

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

عشق من چرا بیداره😘

نفــــــس😻

چون ظهرى تا ساعت دو خوابيده🤭حالا خواب نميره

تو چرا؟؟؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
میتونم حرفاتو گوش بدم دلت آروم شه کلی اجازه ندارم بهش بگم !

چیو بگم چجوری بگم از خیانتاش خدایا چقدر عاشق بودم از ترس اینکه قهر نکنه نمیگفتم حالیمه با گردن کبود میومد پیشم بداخلاق بود اخرا عاشق بود خیلی عاشق بود ک ولش کردم حتا نتونستم بگم دلیل رفتنمو کاش الان میشد بگم