2777
2789
عنوان

جنگه یا عشق 😐💜

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 31 پست
لطفا نزن  خودم چندروز پیش فهمیدم

نمیزنم🥺

اخه ب هرکی میدی برمیگرده میگه میدونستی قلب بنفش،،،،اه بدم میادددددد😤

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
آخه اون میگه من همه رفتارام درسته 😞🙊

نه ، درست نیست.سعی کن باهاش حرف بزنی یا بهش بفهمونی که کدوم رفتارش غلطه.هرجوری که میدونی.با آرامش و خونسردی البته.

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ، درست نیست.سعی کن باهاش حرف بزنی یا بهش بفهمونی که کدوم رفتارش غلطه.هرجوری که میدونی.با آرامش و ...

ده بار گفتمممم هزار بار من رفتم جلو اما بی فایده ولی تو حال خوبیاش فقط میگه تو خوب باش تا من شرمنده شم تا من یاد بگیرم ولی آخه تا کی ؟

تو که اول راهی 

خوبه که فهمیدی تا همینجا انقدر مشکل دارید 

اگه انقدر برات مهمه حد و مرزتو میشناسی

باید بدونی ما نمیتونیم آدما رو تغییر بدیم 

این زندگیه اونه تو الان تو مرحله شناختشی 

حالا باید تصمیم بگیری میتونی کنار بیای یا نه 

اگه میخوای تغییری ایجاد کنی باید رو خودت باشه

فک نمیکردم کسی بدونه  احساس کردم این از اکتشافات مهم من بود 😭

😂

لعنتیا هرکیو دیدم میدونه

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
تو که اول راهی  خوبه که فهمیدی تا همینجا انقدر مشکل دارید  اگه انقدر برات مهمه حد و مرزت ...

خیلی اخلاقای خوب دیگه داره ولی وقتی میوفته رو لجبازی دیگه هیچی به نظرت من باید صبور تر باشم ؟

چجوری بتونم دوس داشتنشو بیشتر کنم 

یا لجبازی هاشو کمتر کنم خواهر 🤤⁦☹️⁩

ولی همش حس میکنم حسم بهش کمتر میشه عاشقانه هلمونم فیک میشن 😐😞 چیکار کنم ازش دور نشم لجبازیش بهتر ...

من تجربه خودمو بهت میگم

من و نامزدم به شدت باهم مشکل داشتیم، امسال بدترین سال زندگیم بود و مثل کابوس گذشت واقعا، هیچوقت اندازه امسال درد و رنج نکشیدم

نامزدیمون داشت بهم میخورد

ولی خب چون همدیگه رو دوس داشتیم فهمیدیم اگه بخوایم حتما با اون فرمون بریم جلو جدا میشیم

هردو با کمک هم رفتارمونو درست کردیم و مشکلاتمون تقریبا حل شد

خیلی اخلاقای خوب دیگه داره ولی وقتی میوفته رو لجبازی دیگه هیچی به نظرت من باید صبور تر باشم ؟ چجوری ...

اگه میخوای همسرت عاشقت باشه باید با تمام ایراداتش بپذیریش و عشق خالصانه داشته باشی بدون هیچ گونه توقعی