گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
شوهرم تولیدی لباس دارع،ی هفته دیگ تقریبا میرم پیشش بریم پیش دوستاش سرتا پارو برام بخره آخه همه دوستاش لباس یا کیف و کفش میفروشن
شوهرم دوره از م براهمین ی هفته دیگ
من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻 💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰👨👩👧 و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋👩👦👦خیلی باارادم و ورزشکار🤸♀🤾♀🧘♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم 💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌
من فعلا چند روز پیش ۴ تا شلوارو ۴ تا شال و ی کفش و دوتا کیف خریدم حسابم نکردم بببنم چقد شد کارتش داد بهم
💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓 ب امید خوش اندام شدن 🙂 من باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم