2777
2789
عنوان

موهای زائدتون رو چطور از بین میبرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 29 پست

اپلاسیون کن

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ راهی وجود نداره اپیلاسیون میتونه به مرور کمترش کنه که اونم کلی زیر پوستی میاره

کاش، هر دو به قول هایمان عمل می‌کردیم ،من برایت #آبنبآت_چوبی‌ می‌خریدم🍭تو برایم حلقه برلیان💍تو طعم عشق❤را میچشیدی و من،طعم تعلق را...
چند جلسه رفتی بعد چ دستگاهی من ک میخواستم برم ک کرونای لعنتی نذاشت 😐🤕

۱۰ جلسه فول بادی رفتم دستگاهم الکس بود خلاااص شدمممم به معنای واقعی

میرقصانم زندگی را به سازم

نه واقعا من یه مدت اپیلاسیونم امتحان کردم اما اونم بعد یه مدت اگه ادامه نمیدادی دوباره وضع همون میشد تازه کلی هم که درد داشت

لیزرم اولا فکر میکردم خیلی درد داره بعدا که شروع کردم گفتم کاش زودتر میرفتم اصلا البته به دستگاه و جاییم که میری ربط داره ها

من خودم مرکز زیبایی ماهورا میرم برای این کار خیلی راضیم خواستی آدرسشونم اینه بلوار كاوه شمال، تقاطع اندرزگو، ک نيكو، پ ٢، ط٥، واحد ٥٠٢