2777
2789
عنوان

مرزهای فوضولی جابجا شد😂😂

407 بازدید | 27 پست

با یه بنده خدایی تو‌یه تاپیکی کل کل کردیم

رفت گشت بین‌تاپیکای قدیمیم گفت شوهرت ۲سال پیش‌بهت حرف زشت زد پس شما بدبختین

حالا جالب اینه من ۱۳۰۰‌تا تاپیک‌دارم😂

لعنتی چقد کنجکاوی‌ تو

دز ضمن‌زن و شوهری که هیحوقت دعوا نکنن بنظرم‌مشکل بی‌تفاوتی دارن

مگه‌میشه‌ادم ۴ سال با همسرش زندکی‌کنه بعد یکبار بحث‌پیش نیاد استاد😂

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

😑چقد پیگیر بوده

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بیکار بوده😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

زنان_علیه_زنان#   تواین سایت بیداد میکنه

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

من شمارو تو تاپیکا دیدم ب نظرم شخصیتتان ی مدل خاصی رو عصابه ی تعدادی از کاربراس شایدم از قصده ک هرس در بیارید البته ببخشیدا  

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

آفرین به این پشتکار 😐

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

😂😂

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...

من‌خودم‌همین جا میکم بارها وبارها وعوامون شد و بهم‌فحش هم دادیم

هرچن که من خیلی بیشتر فحش میدم😁

ولی دلیل بر بدبختیموت نیس

اتفاقا خیلیم عاشقمه که اخلاقای سگی‌منو‌تحمل‌میکنه

دوستای نینیدسایتم‌میدونن که از بجگی عاشقم بود شوهرم

سرتم‌بکش بیرون از جایی که نباید باشه😂

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍