2777
2789
عنوان

مرزهای فوضولی جابجا شد😂😂

410 بازدید | 27 پست

با یه بنده خدایی تو‌یه تاپیکی کل کل کردیم

رفت گشت بین‌تاپیکای قدیمیم گفت شوهرت ۲سال پیش‌بهت حرف زشت زد پس شما بدبختین

حالا جالب اینه من ۱۳۰۰‌تا تاپیک‌دارم😂

لعنتی چقد کنجکاوی‌ تو

دز ضمن‌زن و شوهری که هیحوقت دعوا نکنن بنظرم‌مشکل بی‌تفاوتی دارن

مگه‌میشه‌ادم ۴ سال با همسرش زندکی‌کنه بعد یکبار بحث‌پیش نیاد استاد😂

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

😑چقد پیگیر بوده

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چه بیکار بوده😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

زنان_علیه_زنان#   تواین سایت بیداد میکنه

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

آفرین به این پشتکار 😐

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

😂😂

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...

من‌خودم‌همین جا میکم بارها وبارها وعوامون شد و بهم‌فحش هم دادیم

هرچن که من خیلی بیشتر فحش میدم😁

ولی دلیل بر بدبختیموت نیس

اتفاقا خیلیم عاشقمه که اخلاقای سگی‌منو‌تحمل‌میکنه

دوستای نینیدسایتم‌میدونن که از بجگی عاشقم بود شوهرم

سرتم‌بکش بیرون از جایی که نباید باشه😂

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍