2777
2789
عنوان

چقدر من بی کسم

167 بازدید | 18 پست

سلام بچه لطفاً تا آخرش بخونین واقعا به راهنمایی احتیاج دارم  من یه پدر شوهری دارم که متاسفانه خیلی بدهی بالا میاره و شوهرم همش باید جمعش کنه.    ما یه خونه داشتیم شوهرم میخواست مغازه بخره مجبور شدیم بیایم بالای خونه مامانم به مبلغ ۲۰ ملییون رهن کنیم قرار شد با کولر گازیم بزاریم به عنوان کرایه الان یکسال  که بالا  نشستیم دیشب با شوهرم بحثم شد گفتم بابات مارو بدبخت کرده 

اونم هر چی از دهنش در آمد به بابای من گفت منم گفتم دیگه نمیخوام مفت مسلم بشینی تو خونه بابام از فردا باید بگردی دنبال خونه.   بستته این همه محبت کردن در حقت خدایی خیلی کمک کردن بهم دیگه دعوامون شد صبح باز صداشو بلند کرد منم گفتم زنگ میزنم به مامانت قهر کرد رفت خونه مامانش. زنگ زدم به مادر شوهرم گله آیی که بابای من این همه خوبی کرده در حق پسرت این چه حرفی ک پسرت میزنع لطفاً کمکش کنید بتونه خونه رهن اجاره کن این که دیگه وظیفه خوانواده پسره و اینا که پشیمونم چرا این حرفا رو زدم.    بعد تلفن رفتم پایین به مامانم گفتم مامان مشتری  بیارین برا خونه هادی می‌خوام خونه کرایه کنه بستشع دیگه.  بدینش رهن کرایع تا کمک خرجتون باشه. آگهی کردم تو دیوار  ۶۰ میلیونی با برج ۲ تومن.   

قبلاً مامان خیلی می‌گفت شما مفت نشستین این قیمت یه خونه داغونم نیست از این حرفا.   هی 

الان رفتم پایین میگم چی شد کسی زنگ نزد 

میگه نه داداشت    گفته خودم ۸۰۰ کرایش میکنم.  گفتم مامان من دیشب تا حالا  با شوهرم دعوام شده فقط  به خاطر اینکه ما با یه مبلغ که دستمون خالی آمدیم نشستیم بالا     که هیچی گیر مامان بابام نمیاد حالا داداشم که مجرده گفته ۸۰۰ میخواتش.    مگه  نگفتی این قیمت که ما نشستم مفته حالا میخوای ۸۰۰ بدی به اون گفت آره  گفته میخوایم بدیم به اون.   گفتم چقدر من بدبدختم  فقط دعوا م این بوده که ما پاشیم که یه کمک خرج بشه برا شما الان تو اینو میگی.  گفت خب من هیچ چیز نکردم براش  گفتم تو که یه مغازه گرفتی  وام رو خونه گرفتی که برا پسرت مغازه بگیری الان بابام تا خرخره تو قرضه بعد باز میخوای ۸۰۰ بدی به اون. برا اون کم نیست.  بخدا دنیا رو سرام خراب شد گفت آره پسرمه منم آمدم بالا.  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB