2777
2789
شوهر منم داره،قسم میخوره با کسی نبوده،ولی من نگرفتم ازش طبق ازمایشم 

یه سوال الان شما دوسال نباید رابطه داشته باشین تا واسه اون ریشه کن شه؟من اینطوری شنیدم

آتئیست هستم.مشکلی با کسی ندارم💗

سلام.... این عین واقعیته.. پس گوش کن.. خود من از دوستم گرفتم... تا مدتها نمیدونستم چیه.. بعد رفتم دکتر کل پایین بود یادمه بیشت ینش 30 عدد بود... تو دهنم هم (رابطه دهانی).. دکتر بهم ی پماد داد اونم 400تومن 2سال پیش.. تاثیر صفر... رابطه رو گذاشتم کنار  ی مدت سرکه سیب..... بعد مولتی ویتامین .... بعد هم ن ژیلت ن تیغ... آلن همه رفتن و تو خونم موردی نیست... و امیدوارم نباشه.. ن فریز ن کرایو.. مرسی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یه سوال الان شما دوسال نباید رابطه داشته باشین تا واسه اون ریشه کن شه؟من اینطوری شنیدم

نمیدونم فعلا ک چندماهه نداریم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
اگر میخوای سیستم ایمنیتو اورژانسی تقویت کنی روزه بگیر. البته روزه ی درست. نه اینکه بعده افطار پرخور ...

روزه چیه گند میزنه به سیستم ایمنی بدن کی با گرسنگی کشیدن تقویت میشه اخه پس آفریقایی ها که نون ندارن بخورن حتما خیلی خوبن 

روزه چیه گند میزنه به سیستم ایمنی بدن کی با گرسنگی کشیدن تقویت میشه اخه پس آفریقایی ها که نون ندارن ...

واا چقد بهت فشار اومده عزیزم

لطفا درمورده چیزی که توش تخصص نداری اظهاره فضل نکن