2777
2789
منم شما رو میشناسم😂

فداتم ک😂

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلامممم ممم میشناسمن😂😍

سلام

متوجه نشدم چی گفتید

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

اره دیگ....ولی فقط میخوندم..یکی تو یکی سارن سوانی ی همچین اسمی😂😂😂

اره میشناسمش من به کمک یه بنده خدایی ترک کردم😂😂😂

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
اره میشناسمش من به کمک یه بنده خدایی ترک کردم😂😂😂

خداروشکر 😂😉

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
خدانکنه اسمم و بخاطر بسپار😂

یادم موند دیگه عزیزم 😁😂

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
😂😂😂فک نکنم تو منو بشناسی میشناسی عایا؟    

اره میشناسم😂

میگم منم میشناسمت😂😍

آهان

به نظرتون چطور آدمی هستم؟

فان#  

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

مرسیی عشق تو خوبیی؟! 😍😍😍😍

فداتتت شم من خیلی تورو میبینم تهجب کردم منو میشناسی ولی😍

آهان به نظرتون چطور آدمی هستم؟ فان#  

جدی 

اداب معاشرت قوی

بسیار خوش برخورد

زود راحت نمیشین

اهل رنجوندن کسی نیستن

رک