2789
نگفت چيكار كنيم برگردونن؟ 

گفت باید سوره جن وتا چهل روز بخونی بعدش همیشه غذا میخوری بسم الله بگی آب جوش روی زمین میریزی بسم الله بگو موی یرتو تو توالت نریزی 

_____________////////"""""""""

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممكنه يعني مال منم اونا برده باشن جايي كه زندگي ميكنيم جن و پري هست به چشم ميبينن بعضيا چون من اصلا ...

اره میگن جن وپریا وسایل منزلو میبرن

گفت باید سوره جن وتا چهل روز بخونی بعدش همیشه غذا میخوری بسم الله بگی آب جوش روی زمین میریزی بسم الل ...

سلام عزیزم. طلاهای منم توی خونه بوده گم شده... نه خونه به هم ریخته و نه قفل شکسته. شما پیدا کردی طلاهاتو؟؟؟؟

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من
سلام عزیزم. طلاهای منم توی خونه بوده گم شده... نه خونه به هم ریخته و نه قفل شکسته. شما پیدا کردی طلا ...

نه عزیزم منم پیدا نکردم شما میخواهید چطور پیداشون کنید

نه عزیزم منم پیدا نکردم شما میخواهید چطور پیداشون کنید

من فقط به کلانتری اطلاع دادم... ولی آیینه بین سراغ ندارم که برم. خییییییلی ناراحتم ۶۰ گرم طلا بود

من فقط به کلانتری اطلاع دادم... ولی آیینه بین سراغ ندارم که برم. خییییییلی ناراحتم ۶۰ گرم طلا بود

منم به آیینه بینی اعتقادندارم  کلانریم نرفتم میگم یه روز پیدامیشه خدارسواش میکنه کسی که طلا منو برد 😭😭😭

منم به آیینه بینی اعتقادندارم  کلانریم نرفتم میگم یه روز پیدامیشه خدارسواش میکنه کسی که طلا منو ...

انشالله که رسوا بشه زودتر. منم همین رو می‌خوام فقط