سلام خانما ما دیشب خونمون دعوا بود و خواهرم منو جلوی پسزدایی همسرم و همسرم خورد کرد و منوجه شدم همسرم با خواهرم دردو دل میکنن منم کفرم درومد به شوهرم گفتم برای چی با اون حرف میزنی مگه محرمته و این حرفا دیدم شوهرم بد حرف میزنه گفتم خوشبخت بشی باهاش شوهرمم رفته زارت گذاشتع کف دست خواهرم که اره زنم گفته تو با من خوشبخت بشی دیگه پیام نده به من زنم حساسه و این حرفا ... خواهرمم الان گریه کرد و اینو به پدر و مادرم گفت
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به پدرو مادرت بگو خواهرت چه حق داره بدون اینکه به شما بگه به درد و دل همسر شما گوش کرده شوهر شما اگه راست میگه بره با خواهرش با مادرش درد ودل کنه نه با نامحرم والا
من اونجوری گفتم شوهرم حرف نزنه با نامحرم نه ازنکه بره بزاره کف دست خواهرم مستقیم
عزیزم وقتی تو خودت نمیتونی ناخداگاهت رو کنترل کنی و همچین حرفی میزنی چطور توقع داری همسرت نره بگه.
حالا ک این اتفاق افتاده بهتره با توجه ب شناختی ک از خواهرت داری برخورد کنی لازم بود ی مدت فاصله بگیرین تا اروم بشین بعد صحبت کنین سوتفاهم رو برطرف کنین
سلام عزیزم.ب نظر من تو این جور مواقع باید از جریان مطمئن بشی بعد قضاوت کنی.توی فرصت مناسب طوری ک نفهمن گوشی دو تاشون رو چک کنی بعدم ب صورت تکی از هر دو طرف توضیح خواسته بشه.چرا پیاما رو پاک کردن..ب نظرم با شوهرت سر سنگین باش تا حقیقت روشن بشه هم چنین با خواهرت.سعی کن حقیقت رو بفهمی...شوهرت کلا چ جور آدمیه؟اهل این کاراس؟رابطه بین خودت و شوهرت چ جوریه؟باهم خوبین.همو دوست دارین؟
بعدشم میتونی از ی مشاور کمک بگیری وباشماره1480ک مشاوره رایگان میده در هر موضوعی تماس بگیری و بهت کمک کنن.البته اگه دوس داری.انشالله مشکلت زودتر حل بشه.از خدا هم کمک بخواه برا رسیدن ب حقیقت و آرامش دل خودت...