2777
2789
عنوان

کمک به دادم برسید ابروم رفته بیاید د

| مشاهده متن کامل بحث + 11333 بازدید | 260 پست
البته که خیلی زشت بوده و خودت همچین فکری رو تو ذهن شوهرت انداختی که با خواهرت خوشبخت تر میبود  ...

خیلی ناراحتم کاش هیچوقت اینو نمیگفنم خواهرم خیلی دلش شکست اما خب منم ابروم رفته بود....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اونجوری گفتم شوهرم حرف نزنه با نامحرم نه ازنکه بره بزاره کف دست خواهرم مستقیم

عزیزم وقتی تو خودت نمیتونی ناخداگاهت رو کنترل کنی و همچین حرفی میزنی چطور توقع داری همسرت نره بگه.

حالا ک این اتفاق افتاده بهتره با توجه ب شناختی ک از خواهرت داری برخورد کنی لازم بود ی مدت فاصله بگیرین تا اروم بشین بعد صحبت کنین سوتفاهم رو برطرف کنین

سلام عزیزم.ب نظر من تو این جور مواقع باید از جریان مطمئن بشی بعد قضاوت کنی.توی فرصت مناسب طوری ک نفهمن گوشی دو تاشون رو چک کنی بعدم ب صورت تکی از هر دو طرف توضیح خواسته بشه.چرا پیاما رو پاک کردن..ب نظرم با شوهرت سر سنگین باش تا حقیقت روشن بشه هم چنین با خواهرت.سعی کن حقیقت رو بفهمی...شوهرت کلا چ جور آدمیه؟اهل این کاراس؟رابطه بین خودت و شوهرت چ جوریه؟باهم خوبین.همو دوست دارین؟

بعدشم میتونی از ی مشاور کمک بگیری وباشماره1480ک مشاوره رایگان میده در هر موضوعی تماس بگیری و بهت کمک کنن.البته اگه دوس داری.انشالله مشکلت زودتر حل بشه.از خدا هم کمک بخواه برا رسیدن ب حقیقت و آرامش دل خودت...

من اونجوری گفتم شوهرم حرف نزنه با نامحرم نه ازنکه بره بزاره کف دست خواهرم مستقیم

خیلی هم کار خوبی کردی،غلط،کرده درد دل میکنه 

گول هم نخور 

ی نفر ابجی مجردش،ب بهانه مشهد با شوهرش،رفته بود،مسافرت 

خیانت از هیچکس بعید نیس اینو یادت باشه اعتکاد الکی ب هیشکی نکن

ابجیتم اشک تمساح میریزه