2777
2789
انشاالله که عشقت برگرده مگه ترکت کرده

اوهوم یه جا فال قهوه گرفتم گفت که نیمه ی اول همین ماه خودش بر میگرده الان منتظرم اون تایمی که گفته برسه ببینم راسته اخه دختر خالم راظی بود ای کاش برا منم خوب باشه

اون حتما دیدن اینده با گوی هست من تاحالا انجام ندادم هزینه اش گرونه اعتمادندارم راستش

تازه یکی به من گفت بیا یک میلیون بده طلاهاتو واست پیدامیکنم ولی من نرفتم

_____________////////"""""""""

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوهوم یه جا فال قهوه گرفتم گفت که نیمه ی اول همین ماه خودش بر میگرده الان منتظرم اون تایمی که گفته ب ...

انشاالله که برمیگرده ولی فال قهوه راسته واقعیتومیگه اگه عشقت برگشت به منم ادرس فالگیرتو بده 

تازه یکی به من گفت بیا یک میلیون بده طلاهاتو واست پیدامیکنم ولی من نرفتم

اره منم انگشترطلا مادرموگم کردم میگه الان ۵۰۰بزن به کارتم بعدا برات اینه بینی کنم بلاکش کردم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
انشاالله که برمیگرده ولی فال قهوه راسته واقعیتومیگه اگه عشقت برگشت به منم ادرس فالگیرتو بده 

انشالله عزیزم حتما اره منتظرم که اگه خوب بود به چند نفر دیگه هم معرفیش کنم .اما یه خانومی بود خورشید چند سال پیشش فال میگرفتم عالی بود هر چیزی میگفت درست در میومد آخرین بار مرداد ماه پیشش فال گرفتم از اون به بعد هر چقد باهاش تماس میگیرم خاموشه اون خیلی خوب بود یه جورایی هم نگرانشم میگم نکنه خدایی نکرده کرونا گرفته فوت شده 

انشالله عزیزم حتما اره منتظرم که اگه خوب بود به چند نفر دیگه هم معرفیش کنم .اما یه خانومی بود خورشید ...

انشاالله که به خواستت برسی منم طلاهامو پیدا کنم

انشاالله که به خواستت برسی منم طلاهامو پیدا کنم

قربونت گلم انشالله پیداشون کنی برات دعامیکنم حتما🙏🙏

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
تو خونمون اصلا راه دزد نداریم سرویس طلام ۷۰‌میلیون قیمتش بوده 😔😔😔

وای واقعا چقد بد با کسی رفت وآمد ندارین ما هم حدودا ۵ سال پیش با خواهرم رفته بودیم اصفهان خواهرم یک کیلو طلا داشت تو کیفش چند تا طلا فروشی رفتیم نمیدونم کسی تعقیب کرده بود یا هر چیزی کیف خواهرم و زدن خیلی بد بود اون لحظه انشالله که از شما پیدا بشه