2777
2789
عنوان

بدون اینکه‌توهین کنین‌بهم بگین چیکار کنم واقعا گیر‌کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 69 پست
گوشی دیگرانو دستت بگیری بدت نمیاد🤪.چقد دست تو دماغشکرده باشه.چقد دسشویی رفته ری ده دست زده ب اون.چق ...

فقط‌تیکه‌اخرش😂

نظرتو‌بگو‌چیکار‌کنم من

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

تو که عکس بهش یادگاری دادی . اگه واقعا از نظر مالی مشکل نداره میتونی یادگاریش و قبول کنی . اگه برات سخته بهش بگو نمیتونم قبول کنم

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط‌تیکه‌اخرش😂 نظرتو‌بگو‌چیکار‌کنم من

اگه حس میکنی خیلی زیر دین میری و‌ معذب میشی نگیر

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
نه من باشم نمیگیرم

بعدا اختلاف پیش بیاد بگه گوشیمو موخوم  

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔

اسی داری میگی طرف خیلی پولدار هست پس از نظرش گوشی که بهت میده اصلا پول خورد براش 

اونجوریی که تو بهش فکر می کنی نیست چون پول شما کمتر هست این دیدگاه رو داری که حتما یه چیز گرون تر باید بهش بدی 

اون نمیگه ببین من 40 میلیون گوشی دادم طرف فقط یه کاغذ بهم داد نه چون دیدگاهش با شما فرق داره و براش ارزش معنوی داره

حالا شما می تونی یه دست بند با پلاک طلا براش بگیری که قیمتی هم نداره یه تومن یا کمتر 

اینجوری یه یادگاری که ارزش مالی هم داره بهش دادی

راستش من ترجيح ميدم يه يادگاري ديگه اي بگيرم تا گوشي 

بازم بستگي ب صميميتت دارع

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بعدا اختلاف پیش بیاد بگه گوشیمو موخوم    

آره بابا به دوستا هیچ اعتمادی نیس😅

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
گوشی دیگرانو دستت بگیری بدت نمیاد🤪.چقد دست تو دماغشکرده باشه.چقد دسشویی رفته ری ده دست زده ب اون.چق ...

دهنت سرویس دختر😂😂😂😂😂💖

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
اسی داری میگی طرف خیلی پولدار هست پس از نظرش گوشی که بهت میده اصلا پول خورد براش  اونجوریی که ...

گوشی ۴۰‌میلیوتی‌نمیده که خودش گوشیش ۴۵ ملیونه

گوشی‌ای که‌بهم‌میده نهایت ۵ ملیونه😁

راستش من ترجيح ميدم يه يادگاري ديگه اي بگيرم تا گوشي  بازم بستگي ب صميميتت دارع

بنظرت بهش بگم که خوشحال میشم‌یادگاری بگیرم ازت ولی موبایل نه

اینجوری‌بهش بگم‌خوبه؟؟؟

خوب بکیر توهم واسه اون یه کادوی دیگه بخر

*بگیر😂❤

فان.بود# 😂😉❤😀

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍