2777
2789
عنوان

کرونای انگلیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 217 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کرونا انگلیسی بیش تر جوان ها رو درگیر میکنه 

و کودکان رو هم درگیر میکنه خیلی به شدت 

خیلی شدید تره و میزان مرگ و میرش هم خیلی بالا تره

- جز آغوشش برایم دعایی نکن... ❤️ دعا کن روزای سختم بگذره💚 منم برات آرزوی خوب میکنم💚💚

عزیزم شما فقط شنیدید وخامت وضع رو یا به غیر خالتون و شوهرش دیدید تعدادی گرفته باشن؟ من اهواز زندگی میکنم ولی بخاطر بارداریم اومدم جای بی خطر

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
چطور میخاد بیاد؟ اینجا قرنطینست ..تمام شهرهای خوزستان قرنطینن پلاک غیربومی ورود نداره...

با پرواز میاد😕

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
من اونروز تو بازار رفتم تو امامزاده حسن خرید فورس داشتم ولی پشیمون شدم افتضاح شلوغ بود و نمونده برگش ...

خدا خیرشون نده

به خدا ، من و بچه م پوسیدیم تو خونه

به خاطر خودخواهی یه عده

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز