2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خندم گرفت افتادم یاد مجردی خودم همش از این فکرا میکردم الان میخندم به اون روزا عوضش این وروجک الان د ...

سخته واقعا خب. من همش تو اتاقمم تو خونه کسی بام کاری نداره خیلی خیلی تنهام. واقعا خیلی نیاز به یه ادمی دارم که هوامو داشته باشه اما نیست واقعا. چند وقته وقتی میبینم یکی نامزد کزده یا عروسی تا یه هفته ماتم میگیرم خسته شدم دیگه

سخته واقعا خب. من همش تو اتاقمم تو خونه کسی بام کاری نداره خیلی خیلی تنهام. واقعا خیلی نیاز به یه اد ...

الهی عزیزم ناراحت نشو منم که شوهر دارم همش تنهام شوهرم نظامیه همش ماموریته منم با بچه کوچیک تو شهر غریب خیلی سختمه خیلی

عشقم دخترم وهمسرم
هنوز جا داری عزیزم یه چی بگم شاید خندت بگیره خواهرمن ۲۰سالشه وقتی میاد خونه من با شیشه شیر دخترم شیر ...

من واقعا احساس پیر شدن دارم دیگه مثل اول سر زنده و شاد نیستم. واقعا احتیاج به توجه و محبت دارم. خسته شدم از بس بالشمو بغل کردم‌. خانوادمم اصلا از نظر احساسی نیازامو رفع نمیکنن

من واقعا احساس پیر شدن دارم دیگه مثل اول سر زنده و شاد نیستم. واقعا احتیاج به توجه و محبت دارم. خسته ...

عزیزم منو خیلی احساس تنهایی میکنم بخدا دارم افسردگی میگیرم

عشقم دخترم وهمسرم