2777
2789

بچه هاااا من از‌روزی که عقد کردم سر هرچیزی دعوا داریم از قبل عقد حتی مدام دعوااااااا

بارها شوهرم بهم گفته حالم ازین زندگی بهم میخوره

۳سال عقد بودیم مدام دعوا دعواهای بد ها جوری که همه خانواده ها هم میفهمیدن منو برمیداشت میبرد خونه مامانم و .... نگید چرا تو عقد جدا نشدی چون دوسش داشتم فک میکردم درست میشه

اصرار کردم که ازدواج کنیم حتی شب قبل عروسی دعوا کردیم‌بهم گفت خفه شو! همون شب

صبح ساعت ۵ صبح خودم با اژانس رفتم ارایشگاه قرار بود ساعت ۱۱بیاد دنبالم از ارایشگاه خودشم ساعت ۹وقت ارایشگاه داشت ساعت شد ۱۱ونیم زنگ‌زدم بهش اول ک جواب نمیداد بعد دو سه بار جواب داد گفت الان از خواب بیدار شدم دارم صبحونه میخورم😭 به خدا یاد خاطراتم میفتم اشکام میاد  همه ی زندگیم همینه هااا این فقط یه نمونه از روز عروسیم

دست بزن نداره فحاشی هم‌نمیکنه اما همیشه ناراحته دمقه همیشه تو‌خودشه افسردگی گرفتم کنارش. بعد عروسی ناخواسته باردار شدم الان یه بچه ۴ساله دارم برای اون پدر خوبیه خیلی باهاش جوره براش همه کار میکنه. ولی با من بده انگار همیشه دعوا داره یک بار نشده بریم بیرون بهمون خوش بگذره من فقط به خاطر پسرم گذشت میکنم چون انقدر بهش وابسته س که میدونم نمیتونه بدون اون زندگی‌کنه. فقط مدام به خودم‌میگم من یه زندگی‌عاشقانه بهت بدهکارم. حق تو این نیست با این خوشگلی‌ با این موقعیت کنار کسی باشی که اصلا نمیبینت ببینتم مدام دعوا. حتی بغلم نمیکنه. رابطمون هم سرد و فقط برای رفع نیاز 

واقعا بریدم. مامانم میگه به خاطر پسرت بمون ولی خودم‌چی. خودش میگه نمیتونی از من طلاق بگیری چون هیچ دلیلی برای دادگاه نداری

اینجا همه میگن طلاق 😑

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا قبل از اینکه به فکر جدایی بیوفتی نمیری پیش مشاوره؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !