2777
2789
عنوان

ینی سرم کلاه گذاشتن توروخدا بیاین 🥵🥵🥵

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 73 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سرت کلاه گذاشته چرا همینجوری ول کردی اومدی چطوری اعتمادی 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
عجب منطق شما اینه که قبلش اگه گفتی ناراحت نشه...دیگه حق نداره ناراحت بشه😂

عجب

منطق شما اینه ایشون به خانواده ی من فحش بده بخاطر یه حرفم 😂

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
اونا عین ادم حرف زدن تو عین ی حیوون وحشی

حالا ناراحتیتو اینجا سر بقیه خالی نکن😇

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

اگه مغازه دار بوده ميريزه برات من يه بار طاهامو اينحوري فروختم فروشنده گفت تا يه ساعت ديگه ميريزم هر ...

وای خب همون فردا میدادی بهش طلاهارو چطور اعتماد میکنید یه درصد نمیداد چطوری ثابت میکردی

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
والا اونایی که اول با فحش نظر میدن بی ادب ترن

والا شما تو بحث دو نفر دخالت نکنی چیزی بهت نمیگن

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز