2777
2789
عنوان

از زندگیم سیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 23 پست
شما چرا ؟

شما فکر میکنی ما همه که اینجاییم غصه نداشتیم ... همه دارن هر کی یه مدلش رو مهم اینه کم نیاری ..صبر و گذشت ... 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی مشکل دارم بخوام تعریف کنم سردرد میگیرین

سعی کن اگه خسته ای استراحت کنی ... کمی حال و هواتو عوض کن ..خدا بزرگه .. زمان میخواد هیچ مشکلی هر چند سخت تا ابد نمونده

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.
سعی کن اگه خسته ای استراحت کنی ... کمی حال و هواتو عوض کن ..خدا بزرگه .. زمان میخواد هیچ مشکلی هر چن ...

استراحت ندارم آخه

تا ظهر که سر کارم، برمیگردم خست و کوفته تازه باید با غرغرا و بی توجهی های شوهرم کنار بیام و خونه رو مرتب کنم و ظرف بشورم و ...

انگار تقصیر منه که معلمه و مدرسه مجازیه و توی خونه س، دست به سیاه و سفیدم نمیزنه ادعاشم میشه تازه، جواب سلامم نمیده، میگه باید از سرکار برمیگردی انقد آروم از راه پله ها بیای که کسی نفهمه تو سرکار بودی و من خونه

میگم مگه گناه کردم که سرکار بودم، حقوقمم که دو دستی تقدیم تو میکنم

اینا به کنار بدغذایی پسرم هم شده قوز بالاقوز

می دونی بزرگترین لطف آدمی به خودش چیه گاهی به خودش رجوع کنه همه غم ودرد دارن فقط اندازش فرق داره اگه داشته هات رو بگیرن یدفعه میگی وای من خوشبخت بودم نمی فهمیدم حال بد مال آدم هنر نموندن تو حال بد ببخش پر حرفی کردم نصیحت نبود فقط تجربه من بود پوزش

می دونی بزرگترین لطف آدمی به خودش چیه گاهی به خودش رجوع کنه همه غم ودرد دارن فقط اندازش فرق داره اگه ...

طرز فکرت رو دوس دارم
کاش میشد با یکی مثل تو حرف میزدم حالم خوب میشد
زندگیم پیچ خورده
با آشنا هم نمیتونم صحبت کنم
تاپیکامو ببینی شاید متوجه بشی