2777
2789

من تولد خواهرمه فرداشب و دوستش ک دختر خخخخخیلی خیییییلی خوبیه هم حضور داره 

خانواده ما مذهبیه و ایشون هم اعتقادی ب این مسائل ندارن و خیلی با حجاب باز میان 

منم ایشونو دوست دارم و خواهرمم لذت میبره از مصاحبت باایشون 

چون جمع خانوادگیه به احتمال زیاد بخاطر پوشش ایشون جمع معذب میشه و ممکنه دیگ اجازه ندن ک برای جمع های دبگه ای ک دوست دارن بیان نذارن بگیم بهشون 

چجوری بهش بگم ک یکم پوشیده تر بیا تا خودت اذیت نشی؟

ایشون کلا روسری درمیاره و حلقه بینی میزنه و ... ینی ما مانتویی باز داریم اما به این شدت نه ! حداقل جلوی همسر من اینطور کسی نمیگرده

توهین# نکنید

اعتقادات# هرکس برای خودش

شخصیت# شما از سخنانتون مشخص میشه 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش چیزی نگین دعوتش نکنین سنگین تره تا بگین فلان مدلی بیا 😐

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
بیاد چی میشه بابا 

نه اینطور نباید بیاد ...والا برای مراسم های دیگ نمیگن بهشون

از طرفی خب رفتارشون خیلی جلفه 

خنده با صدای زیاد و شوخی با همه و حتی درصحبت عادی میرقصن 😂جمع ما سنتی مذهبیه 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
خب به درک تو خوش باش

نه اونوقت اگر کسی چیزی بگه من ناراحت میشم 

دلم نمیخواد خاطره بد از خونه ما براش باشه

خواهرت بگه حجابشو رعایت کنه

خواهرم خودش اعتقادی ب این مسئله نداره و هیچوقت اینکارو نمیکنه

کسی به من اینطوری بگه کلا میزارمش کنار

ایشون اصلا شبیه شما نیست 

بشدت خوش اخلاق و خوش مشربه

وادم باهاش راحته منم ۵۰ درصد مطمئنم ناراحت نمیشه اما نمیدونم بیانم چطور باشه 

چه كار سختي .. تا حالا تو جمعتون اومده . ببين كه اگه خواهرت خيلي باهاش رفيقه خودش شوخي شوخي بهش بگه شما چيزي نگو . اين خيلي بهتره . البته درسترش اينه اگه دوسش درك خوبي داشته باشه خودش رعايت كافي بكنه توي جمع شما . خانواده ماهم مذهبيه و خانواده همسرم باز . در اين حد كه روسري جلو هم نميپوشن ولي لختي پختي هم نيستن . اما وقتي تىي مهمونيه ماها ميان و پدرم و داماد ما هستن اصلا حجاب رو ورنميدارن به احترام اينا . ولي توي خوداشون حتي همسرم هم باشه حجاب ندارن با اينكه همسرم معتقده اما بابا اينا كه هستن رعايت ميكنن . حالا يا خودش بايد درك كنه يا خواهرت شوخي شوخي بهش بگه اگرم با هم رودوايسي ندارن واضح بگه كه فردا حواست جمع باشه .