2777
2789
عنوان

تف به این زندگی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 41 پست
نه تیپ نه هیکل نه پول نه اخلاق پس این نامزد شما چه نکته مثبتی داره؟

اخلاقش بد نیست ولی رو حرف پدر و مادرش نمیتونه حرف بزنه. 

اومده بودن خونمون برای مراسم تصمیم بگیریم همش من بودم با پدرش حرف میزدم، عین چی سرشو انداخته بود پایین

خیلی چیزای دیگه... 

زندگی دغدغه‌ی زمان مرگ است، همین🚬
این زیر سایه پدر مادرش بودنو توواشنایی باید متوجه میشدید. کار رو برا خودت سخت کردی 

چه آشنایی؟ 

توو مراسم خاستگاری گفتم یه مدت با هم آشنا بشیم پدرش گفت برای تو بد میشه (منطقه ی ما حرف در میارن) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه جهاز من نظر میده، انتظار داره خریدشو کامل انجام بدیم بعد به خودش که میرسه میگه پول ندارم،، پدرش عرضه نداره مادرشم پشتشو ول کرده. با این حال همش توو گوشش میخونن فلان و بهمان. گفتم بریم شهر محل خدمت گفت توو شهر خودمون زمین داریم خونه میسازم، گفتم خونه رو تکمیل کن بعد عروسی بگیریم گفت پولم نمیرسه بریم پیش مادرم، گفتم عروسی گفت الان هیچکس مراسم نمیگیره همه همینجوری میرن،،، ادعاشونم که حد نداره. 

هروقت بخواد با رفیقاش میره بیرون، مسابقه فوتبال رو عمرا از دست بده،،، من بمیرم بهتر نیست؟ 

چه آشنایی؟  توو مراسم خاستگاری گفتم یه مدت با هم آشنا بشیم پدرش گفت برای تو بد میشه (منطقه ی م ...

پدر شما و شما باید تعیین میکردین. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
پدر شما و شما باید تعیین میکردین. 

پدرم بعد رفتنشون اومده میگه تو بعدا رفتی توو خونوادشون انتظار نداشته باش تو از خونوادش مهمتر باشی! 

به همچین پدری میشه تکیه کرد؟ 

پدرم بعد رفتنشون اومده میگه تو بعدا رفتی توو خونوادشون انتظار نداشته باش تو از خونوادش مهمتر باشی!&n ...

همونجا میگفتی نه. امیدت چی بود اخه ب این خانواده ک شب خاسگاری میگه برا تو بد میشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
واسه جهاز من نظر میده، انتظار داره خریدشو کامل انجام بدیم بعد به خودش که میرسه میگه پول ندارم،، پدرش ...

از من میشنوی  بزن زیر همه چیو خلاص 

هیشکی واجبتر خودت نیست...

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉

استارتر از خواسته هات کوتا نیا گور بابای مردم که بخوان حرف بزنن اگه رفتی با خانوادش زندگی کنی تا عمر داری هم اونجا میمونی

اگه ممکنه برای شفای دخترم ی حمد بخونیید ممنون میشم 
پدرم بعد رفتنشون اومده میگه تو بعدا رفتی توو خونوادشون انتظار نداشته باش تو از خونوادش مهمتر باشی!&n ...

بهرحال پدرته ... ولی تو به فکر خودت باش خودتو دست پایین نگیر

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉