2777
2789
عنوان

چرا بعضی از تازه عقد کرده ها اینجورین اخه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 123 پست
😂😂😂😂😂😂خیلی رو مخ منه ولی خب حس میکنم بخاطر سنشه شونزده سالشه 😐😐😐

من باشم پوست از سرش میکنم😂😂😂😂

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضی از دوست داشتن زیاد اینجوری میکنن به خدا از هول بودنشون نیست من خودم دوسال عقدم خیلی چیزای عاشقا ...

ببین اینا تازه عقد کردن قبلشم هیچ رابطه ای نداشتن ازدواجشون سنتی بوده چ دوست داشتنی اخه تو روز اول😐

احسنتتتتت بخدا ایولا حرف دل منو زدی من دیشب کلی کیک پختم شام عالی درجه یک کادو خوراکی و تنقلات وقتی ...

افرین بهت واقعا این نشونه یه شخصیت کامل به نظرم که مهم خودت و شوهرتی نه نظرات دوست و فامیل و ..‌.

عشقتون پایدار عزیزم 🙏🌹 

منم از اول همینکارو کردم حتی ی مدت از عمد میرفتم ور دل شوهرش 😂😐ولی خب اون گریه میکرد منم دیگه نزدی ...

جدای از شوخی یکی تو فامیل ما بود به شوهرش گفته بود به خاله ات نگو خاله جون! جون زیادی صمیمیه. باید بگی خاله تنها بگی. لازمه بگم خانمو بعد 2 سال پس فرستادن؟  

ببین حتی با خانواده خودشم نمیحرفه من برم چی بگم بهش اخه من خودمم تو باز کردن سر صحبت خوب نیستم ولی ح ...

خداروشکرمن بهترم😐برو بهش بگو چرا کم حرفی دلم براصدات تنگ شده زبون واکن

منم از اول همینکارو کردم حتی ی مدت از عمد میرفتم ور دل شوهرش 😂😐ولی خب اون گریه میکرد منم دیگه نزدی ...

از عمد میرفتی ور دل شوهرش... 

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     
گندم 🤣

😅😅😅😅

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

افرین بهت واقعا این نشونه یه شخصیت کامل به نظرم که مهم خودت و شوهرتی نه نظرات دوست و فامیل و ..‌. ع ...

ممنون گلم 💝فقد میخاستم ب بقیه ک تو تاپیکن بگم حرف شما درسته و نمونه هاش هستن 

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂