2777
2789

پست قبلی پرسیدم چرا به واژن یا ناحیه تناسلی میگین ممنوعه یا شرمگاه پنج دقیقه نگذشت پست تعطیل شد😐چ خبره اخه اوایل گفتم بیام اینجا ثبت نام کنم هم خودم سوال بپرسم هم یکم فرهنگ سازی بکنم وقتی این همه خانم و مادر اینجاست بعد خیلی از پستا رو میخونم میبینم خیلی باید کار کرد یا خیلی مونده تا چیزی ک باید بشیم و واقعیت رو بپذیریم ننگ ندونیمش ولی خب ظاهرا خیلیا نمیخوان 

این فرهنگ سازیه؟؟؟  مگه آدم اسم جای شخصیه بدنشو این ور اونور داد میزنه؟! کجای دنیا اینطوریه عزیزم؟؟؟ 

حیا رو قورت دادین!! 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا کاربر مرد یا کاربر خاموش هست عزیز نی نی یار اینا رو ممنوع کرده 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
این فرهنگ سازیه؟؟؟  مگه آدم اسم جای شخصیه بدنشو این ور اونور داد میزنه؟!  حیا رو قورت داد ...

عزیزم پست قبلی من کامل توضیح دادم گفتم خیلی از پستا خوندم بجای اینکه بگن ناحیه تناسلی یا واژن یا هرچیز مثبتی ک میزارن میگن ممنوعه شرمگاهی عیب یا هرچی ک ارزشش پایینه گفتم چرا مردا نمیگن ممنوعه چرا ماها باید اینطوری بدنمون رو زیر سوال ببریم از بدنمون بدمون بیاد هراسمی دوس دارین بزارین اما گفتم اسمای منفی نزارین ک بعدا مردا نگفتن زنا اینطورین ضعیفن ماها چون مردیم از همه بالاتریم وقتی خودمون طرف خودمونو نمیگیریم چ برسه به بقیه

مردم چ همتی دارن وقتشونو برای فرهنگ سازی رو چیا میذارن 😒

شرمگاهی یعنی آدم عادی شرمش میاد از ظاهر شدن و آشکار شدن اون قسمتش ن اینکه اون قسمتش باعث شرمندگیشه که ! 

ای کاش در دیزی ما باز نمی ماند یا کاش که در گربه کمی شرم و حیا بود ...
اتفاقا شما مشکل داری که دوست داری راحت تو جامعه اسمشو بگی😐

واژن یا الت تناسلی چیز بزرگیه؟ بچه دبستانیم میدونه چیه من گفتم چرا بچای اینکه از اسمای مثبت استفاده کنین منفی میگین مگ چیز عجیبیه

استارتر برو خدا رو شکر کن تعلیق نشدی 😏😏

دنیا این عکس خودته پروفایل 

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

عزیزم پست قبلی من کامل توضیح دادم گفتم خیلی از پستا خوندم بجای اینکه بگن ناحیه تناسلی یا واژن یا هرچ ...

عزیز دلم 

مردا تو خیلی چیزا احساس بر تری دارن! 

که باید فرهنگ سازی شه و ارزش زنو مرد یکی بشه! 

اونوقت شما درمورد اسم ناحیه ی تناسلی فرهنگ سازی میکنی؟!!

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
عزیزم پست قبلی من کامل توضیح دادم گفتم خیلی از پستا خوندم بجای اینکه بگن ناحیه تناسلی یا واژن یا هرچ ...

عزیزم منم ی مدت خیلی درگیر این عقاید فمنیستی بودم

خودتو خسته نکن ک تو ایران جواب نمیده

به شخصه گند زد به زندگی من فمنیست!!!

توقع مردو میبره بالا از ادم باید هم پا ب پاشون عین خر کار کنی خرجو مشترک بدیولی اونا اصلا اصلا نمیان ی گوشه از وظایف زنانه رو به عهده بگیرن!!!

بدتر دردسرت بیشتر میشه

من الان اینجوریم...هم پول درمیارم هم خونه خر حمالی میکنم

کنکور سراسری میخای بدی؟میای تاپیک من راجع به کنکور؟

عزیزم پیداش نکردم لینکش رو بده!