2821
2789
بیچاره هیچوقت واسه من کم نمیزاره.منم‌امروز میخاستم تبریک بگم.ننش پرید وسط.ببینم جاریم میاد بچه هامو ...

تقصیر ننش نیست شمافراموش کاری😂😂😂

حواست باشه نامت همچین عاشقانه و پر وپیمون باشه براش که بتونی بهونه بیاری بگی داشتم شعربرات میگفتم😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش برف نیاد😔😔چون اون چند روزی که گرم بود بعضی جاها مثل خراسان رضوی محصولات شکوفه زدن 

طفلکی بابابزرگم حالش بده و دوسال پی در پی هم محصولاتشون سرما میزنه 

پول ندارن😔😔😔😔😔😔😔😪😓😓😓😓😓

تقصیر ننش نیست شمافراموش کاری😂😂😂 حواست باشه نامت همچین عاشقانه و پر وپیمون باشه براش که بتونی به ...

بخدا میخاستم امروز تبریک بگم😔😔😔خیلی بد شد

اگه دیگه برام کادووو نخره چی؟

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم

مشهد 

خیلی سرد با اندکی برف نشسته رو پشت بام و.. زیاد برف نیومده

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
مشهد  خیلی سرد با اندکی برف نشسته رو پشت بام و.. زیاد برف نیومده

😍الان حرم حال میره فقط 😋🤩😍

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
بخدا میخاستم امروز تبریک بگم😔😔😔خیلی بد شد اگه دیگه برام کادووو نخره چی؟

وا الان ناراحتیت از اینه دیگه برات کادو نخره یا اینکه دلش نشکنه؟

پوزش دوست عزیز من ادم رکی هستم🙏🏻

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
😍الان حرم حال میره فقط 😋🤩😍

نه خیلی سرده🥶🥶 منم که سرمایی. الان زیر پتو خوبه. پاهام سرده😟

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
وا الان ناراحتیت از اینه دیگه برات کادو نخره یا اینکه دلش نشکنه؟ پوزش دوست عزیز من ادم رکی هستم🙏🏻

دوتاش🤣🤣🤣🤣🤣

شوخی کردم.دوست ندارم از دستم ناراحت بشه و دلش بگیره

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم