2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 75 پست
الهی بمیرم عزیزم اینطوری حرف نزن من با ناراحتی بقیه حالم بد میشه عصبانی میشم دوست داشتی بیشتر توضیح ...

این پایین گفتم 😭😭😭😭

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
چون دوره آخرالزمان استغفاررکن 

خدا لنتش کنه خدا ازش نگذره😭😭😭

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب شاید کاری داشته یا واقعا یه دلیلی داشته که رفته 

باشه ولی چرا مرگمو قسم خورد ک اونجا نیس بعدشم ب من گفت تو بهونته و نتو روم بست😭😭😭😭

ازش پرسیدی چرا رفتی اونجا با اینکه میدونستی خوشم نمیاد بری

ن چون بعد این ک رفت طاقت نیاوردم و از داییش پرسیدم

من بهش گفته بودم حق نداری بری فلان جا اگ بری ب این معنیه ک منو برا همیشه از دست میدی ولی ماه پشت ابر ...

ببین خواهرانه بهت ی چیزو بگم

این گیردادنارو سخت گیریارو منم کردم بجز از دس دادن طرف مقایل واسم چیزی نداشت

الان پسره میگه تین ازالان اینجوریه و محدودم میکنه دوروز دیگه ک هیچی جرات کاری رو ندارم 

مردا از محدود بودن بیزارن

میدونی چیه مشکل ما دخترا اکثریتمون سواد رابطه نداریم یکم ک رابطمون عمیق میشه از ترس دس دادن شروع میکنیم ب گیر دادن دیگه نمیجیم با این گیرا میره

بیخیال عزیزم رهاش کن و دیگه پی ماجرارو نگیر

صلوات
باشه ولی چرا مرگمو قسم خورد ک اونجا نیس بعدشم ب من گفت تو بهونته و نتو روم بست😭😭😭😭

خب دلش نمیخواست ناراحت بشی نمیدونم واقعا نمیگم همه مردا ولی بعضیا برا اینکه طرف مقابل ناراحت نشه از این قسما میخورن😁مخ ندارن دیگه... مثلا مادرم هزار بار به پدرم میگه تنهایی خونه پدرت نرو باهم بریم پدرم میگه چشم ولی بازم میره آخرشم میگه نه خانوم من بدون شما جایی نمیرم😂

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
ببین خواهرانه بهت ی چیزو بگم این گیردادنارو سخت گیریارو منم کردم بجز از دس دادن طرف مقایل واسم چیزی ...

سخت گیریامو گذاشتم کنار خیلی خوب شدم بخدا اونم عالی بود ولی گفتم رو فلان خونه حساسم نرو منو از دس میدی چرا رفت چرا مرگمو قسم خورد😭😭😭

ببین خواهرانه بهت ی چیزو بگم این گیردادنارو سخت گیریارو منم کردم بجز از دس دادن طرف مقایل واسم چیزی ...

دقیقا با حرفت موافقم گیردادنای زیاد خیلی بده واقعا

سخت گیریامو گذاشتم کنار خیلی خوب شدم بخدا اونم عالی بود ولی گفتم رو فلان خونه حساسم نرو منو از دس می ...

خب میترسه از دستت بده ولی دل کندن ازاون جا هم براش سخته

صلوات
خب میترسه از دستت بده ولی دل کندن ازاون جا هم براش سخته

بخوره تو سرش ول میکنم میرم دیگ ی کلمه هم باش حرف نمیزنم خدایا باورم نمیشه یهو میرم تو شوک یهو میزنم زیر گریه😭😭😭

سخت گیریامو گذاشتم کنار خیلی خوب شدم بخدا اونم عالی بود ولی گفتم رو فلان خونه حساسم نرو منو از دس می ...

پس تا الان معلوم شده رو خونه دایی حساسی حتما هم پای دختر دایی وسطه🤨عزیزم به نظرم بهترین کار اینه کاملا جدی اما نه با توهین قهر جدی ولی موأدبانه بگی فکرمیکردم حرفم برات ارزش داره به حرفم گوش میدی حالا که گوش نکردی حداقل مرگمو قسم نمیخوردی به نظرم اینطوری خودش شرمنده میشه شاید توضیح بده کارشو

بخوره تو سرش ول میکنم میرم دیگ ی کلمه هم باش حرف نمیزنم خدایا باورم نمیشه یهو میرم تو شوک یهو میزنم ...

این بدترین کاره الان ناراحتی اینو میگی بعدا پشیمون میشی باورکن