2777
2789
عنوان

قشنگ ترین بیت شعری که حفظ هستین چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2477 بازدید | 123 پست

شد دردی ب درت ریشه کند آب شوی

همه شب با غم دلتنگیه خود. خواب شوی

عشق ، دام طبیعت است برای تولید مثل...                               .                                                                                                                 https://harfeto.timefriend.net/16216845902636              بنویس برام♾           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روی تو دل کندنم آموخت زمانه

این دیده از ان روست که خونابه فشان است

دردا و دریغا که در این بازی خونین

بازيچه ایام دل آدمیان است💜🖤

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن

ترک من خراب شبگرد مبتلا کن

مولانای# _جان

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

دوستم داری را ازمن بسیار بپرس..دوستت دارم را با من بسیار بگو...

بقیش رو یکی دیگه بگه

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
چه قدر قشنگ بودن من واقعا با خوندن شعر کیف میکنم واقعا انگار که به جهان دیگه ای میرم علی الخصوص اشعا ...

👌 شهریار و صائب هم عالی هستن.

همینطور فریدون مشیری اگر سبکش رو دوست داشته باشید 

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
سعی کن وزن یاد بگیری وزن یاد بگیری تازه میفهمی شعر چی هست

اتفاقا تو برنامه هامه فعلا دارم روی نهوه ی درست خوندن اشعار کار میکنم کتاب مثنوی معنوی و برای بار چند صدم حافظ رو روزی چند صفحه میخونم 😇 بهم آرامش عجیبی میدن 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚