2777
2789
عنوان

دیدین گفتم با جهزیش منو دیوونه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ت اونا میگفتن که چند ساله رو دل من مونده بود اره بازم دلم خوشه یبار تونستم حال بگیرم  اصلا ب ...

ای باباماکه 13   14سال گفتیم چی شد. هیچی فقط اعصاب خودمووشوهرموخوردکردم.اینقدرجلوی من دروغاشون درمیادورسوامیشن ولی به روی مبارکشون نمیارن. 

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
چندبار خوندم تا فهمیدم اسی عیب نداره اونا سه سال یخچال زدن تو سرت توام رفتی دیدی که اسنوا بوده و ...

اره دقیقا هست 

بعد تازه دختر خاله ازدواج دومشه 

بعد چنتا تیکا برقیاش تابلو بود مال زمان الان نیس 

منم بی هوا گفتم اونا رو هم فک کنم مامانش داشته بش داده 

مثل سرخ کن پلو پز و ...

بعد خواهرشوهرم گفت وای نه غیر ممکنه خاله ی من ! وای نه 

یادم افتاد ازدواج دومشه گفتم خوب حتما از ازدواج قبلیه بوده اینا پس 

حالا یادم افتاد 

با اینکه من بی هوا گفتم و قصدی 

ولی خوب حااااال اوندم الان 

۳ ساله همش همچی بم کفتن و شب تا صب زار زدم 

و نتونستم جواب بدم 

دلم حال اومد لاقل  

بخدا اگه اونا حساس نمیکردن منو من اصلا چیکار به جهزیه کسی دارم !؟

ازشون متنفرم  اگه من زن داداش داشتم دوسش داشتم  ولی از اول انگار هوووشونم  البته ب ...

هرکس جاهاز یاسیسمونی میاره واس خودش میاره ب کسی هم مربوط نیس

اگرم خراب شه یا دلتوبزنه عوضش میکنی ب همین راحتی

اگر.بازم سراین چیزا تیکه انداختن 

بگو خودتونو درگیر مارک نکنین وسیله برقیه اول و آخرش یاخراب میشه یا دلمونومیزنه عوضش میکنیم چیزی نیس بعدش باصدای بلند بخند

مادرشوهرت قشنگ بلد بوده چی بگه تو یخچالو مسخره کردی اونم گفته بجاش لباسشویی و ظرفشوییش بوشه 🤦🏻‍♀️

مادر شوهرم خوبه خیلییییی ولی دوتا دختر داره تو خونه قشنگ کوپیه باباشونن 

و مجرد و سن بالا 

ااونا هیولاننننن

اره دقیقا هست  بعد تازه دختر خاله ازدواج دومشه  بعد چنتا تیکا برقیاش تابلو بود مال زمان ...

عجب

دختر خالهه ک پز نمیداده

میاس سر خواهرشوهرات تلافی کنی

من ک جای دخترخاله بودم دلم میشکست کاشکی همچین چیزایی تو جهازچیدن من پیش نیاد وگرنه اشکم در میاد

یا رقیه
عجب دختر خالهه ک پز نمیداده میاس سر خواهرشوهرات تلافی کنی من ک جای دخترخاله بودم دلم میشکست کاشکی ...

اون که اصلا نبود بین نا تو این حرفا 

اتفاقا اون اخلاقش خوبه 

این دوتا خیلی خیلی بدن 

با همین یدونه دختر خاله هم دشمنن اینقدر پشتخاله و همین دخترش حرف زدن برا من

اره دقیقا هست  بعد تازه دختر خاله ازدواج دومشه  بعد چنتا تیکا برقیاش تابلو بود مال زمان ...

عزیزم عیبی نداره

تقصیر خانواده همسرته

اگر اونا اینقد شما حساسن نمیکردن اینجوری نمیشدی

براشون ارزوی خوشبختی کن

حتی بازم اگر دوباره راجب جهازش حرف زدن

دعاها خوب بکن براش

چون خانواده همسرت فک میکنن از روی حسادت میگی

همون ک یخچالش مطرح کردی براشون کافیه

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
ازشون متنفرم  اگه من زن داداش داشتم دوسش داشتم  ولی از اول انگار هوووشونم  البته ب ...

اگه جات باشم همه رو اسنوا میبرم میگم خواستم ست باشم با هم بخدا هرچی ببری ی ایراد دیگه میگیرن اینا اصلا زیادی خرج نکن حتما هم سیاهه تهیه کن خاک تو سرشون 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم