چرا یکی مثل من چیزای خوب زیادی دارم ولی ناقصن.چراهمه چیزای خوب باهم برام جمع نمیشن؟حتما یه جای کار باید بلنگه.واسه شمام اینجوریه ؟؟مثلا من شوهرم عالیه شکرخدا ولی خیلی خونوادش اذیتم میکنن
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
زیاد حساس نباش اگه کسی احترام نذاشت باز احترام بزار یا کسی ناراحتت کرد خونسرد باش چون نباید مثل بقیه رفتار کنی باید با ادبه خودت پیش بری تا رفتارت همینطور ثابت بمونه
زیاد حساس نباش اگه کسی احترام نذاشت باز احترام بزار یا کسی ناراحتت کرد خونسرد باش چون نباید مثل بقیه ...
طبقه دومم کلا سرهرچیزی فوری حساس میشن ودنبال دعوان.عجولن.لجبازن.برخلاف شوهرم که صبوره و باگذشت.اگر دور بودم راحت تر بودم
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
اگه امکانش هست مستقل زندگی کنین کلا از اون واحد برین
فعلا که امکانش نیست