2777
2789
من دوشبه کابوس میبینم به خودم قول دادم دیگه ترسناک نخونم الان نوشته بودین ترسناک زود اومدم بخونم میگ ...

حقیقت محضه این جمله 😂😂😂 منم 😂

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

[QUOTE=178605198]حقیقت محضه این جمله 😂😂😂 منم 😂[/QU

😁😁😁

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
از اوتشب یه وقت تو خواب دست وپای شوهرم بهم میخوره چنان از خواب میپرم 

😂😂💔😂😂

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

تاپیکای ترسناک تگم کنید ☹

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
دیدی گلم اینم یه نشانس شبا  تو تاریکی جسم عوض میکنه نزدیکش نباش یکم فاصله داشته باش

خوابیده رو زمین،من رو تخت،باردارم،چندشب پیش با زانو زد توو واژنم کمرم سمتش بود،از اون شب جاشو جدا کرد