2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما لطفا نیاین اینجور تاپیکا . ارزش خودتونو میارین پایین فقط . منم اومدم اینو بگم و برم 

افرین.خیلی ممنون.نه تنها خودشون میان بلکه یه جوری دوستاشونو تگ میکنن انگار تاحالا اینجا تاپیک اقایون ندیدن

حال اون مریضی رو دارم که گفت خوبم،ولی مرد....

من تا چند ساعت پیش فکر میکردم تواین سایت پسری وجود نداره😂اما متاسفانه هست😐😐 والا اینجا جمع زنونه دخترونس چرا باید پسر و مرد باشع هر جور فکر میکنم نمیدونم چرا 😑😑😑😕

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤
خانما لطفا نیاین اینجور تاپیکا . ارزش خودتونو میارین پایین فقط . منم اومدم اینو بگم و برم 

دقیقا .کل کل را خود خانمها شروع کردن .ول هم نمیکنن .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

شما مواظب رفتار خودتون باشین،خود خانم نی نی یار حضور داشتن اگر لازم بود منو لغو میکزدن.الان دقیقا چر ...

میدونید که سایت تبادل نظره پس اگه حقی برای تاپیکی باشه قطعا برای خانماست نه اقایون!! چون سایت بارداریه!

و قطعا حرفایی زده میشه که اگه مردی غیرت داشته باشه نباید بخونه!

بعد هم من صرفا هشدار دادم،، کاملا هم جدی گفتم 

من قبلا دفاع میکردم از اقایون که باشن و مشکلی نیست ولی دیگه کار به جایی رسیده که برای خانما تعیین تکلیف میکنید!

اینارو گفتم که هم شما و هم بقیه اقایون درجریان باشن که پاشونو از گلیمشون دازتر نکنن،، دعوا هم ندارم 

بدرود..

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090

آقایون...مگه ما آبجیا کارتون داریم ....ما هم مث شما الان تو تاپیک شما صم بکم میشینیم..چطور شما میایید تو تاپیک ما بی صدا 

بفرمایید صحبت کنید...ماهم بیننده

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..