2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نیست. چون رسید خاموش کرده.

چطوری اینجوری کنیم ک وقتی استاتوس کسیو میبینیم اون طرف نفهمه؟؟؟

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
نه رسید های خوندن رو خاموش کرده  هروقت میبینه من نمیتونم بفهمم میخوام ببینم راهی هست

کسی که شما اددش کردی و تلفنشو سیو داری می بینی که کی نگاه می کنه حتی اگه خودش رسیدشو خاموش کرده باشه..مگه شما خودتم خاموش کرده باشی که باید روشنش کنی...بعدشم من که اکثر وضعیت ها رو بیصدا می کنم...اینجور خز بازیا که حرفاشونو از وضعیت می زنن قدیمی شده بیشتر از ضعف میاد...ب نظرم اصلا وضعیت نذار بذارر کنجکاو بشه پیام بده حتی شده چند ماه برو پیدات نشع

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
تنظیمات پیشرفته واتساب برو .کلی چیزی های جالب داره

واتس اپ رسمی یا جیبی؟؟

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️