2777
2789

خب اول از همه شرایطم رو بگم براتون ۲۰ سالمه و دانشجو ترم ۴ پزشکیم و در حال حاظرم مشاوره کنکور اما به محدود انجام میدم ولی خب میخوام یکاری رو شروع کنم که هم درامد خوبی داشته باشم تو این سال های دانشجویی هم بالاخره همین تایم فراغتمم درست استفاده کنم ولی خب ازونجایی که اولا نمیخوام به درسام ضربه بخوره دوما اونقد دختر اکتیوی نیستم که هم بتونم یه کار سنگین و حضوری انجام بدم هم درسای دانشگاه رو بخونم 😅 فقط کارای غیر حضوری و مجازی مد نظرمه حالا اگه میشه درباره اینایی که مینویسم نظر بدین که میگیره یا نه و هم اینکه اگه چیز دیگه ای غیر اینا میشناسین هم بهم معرفی کنین 😁❤

۱) گروه مشاوره خودمو بزنم همراه با پیج اینستا و ... و شروع کنم به طور جدی روش کار کنم و بعد یه مدت چند نفر دیگه رو هم دعوت به همکاری کنم و ... و به طور خلاصه خمین کار مشاوره رو به صورت جدی ادامه بدم 

۲)بلاگر بشم که البته من اصلا دوست ندارم خودم دیده بشم و اینا فقط پست بزارم که برا اینکارم ۲ تا موضوع هست که میتونم روش کار کنم اولی یه پیج در مورد زندگی سالم و نکات پزشکی و تغذیه ای و ورزشی و ... دومی پیج مطالعه و انگیزشی و متن کوتاه و ....

۳)جذب یکی ازین گروهایی که کارایی مثل نوشتن مقاله و تحقیق و طراحی پوستر و ... میکنن

کدومش به نظرتون بهتره ؟کار دیگه ای که ازینا بهتر باشه هم سراغ دارین ؟

من کارای حضوری رو بیشتر می پسندم از مجازی بودن کارا خوشم نمیاد ارتباط گرفتن رو در رو بهتر

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاوره کنکورمیدی؟؟باجازه یه سوال میتونم بکنم؟😞😭

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
یه مورهم واسه من بردار

🍌🍌🍌اینا خسیسن بیا از تاپیک روز مرد دزدیدم

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
😢😢😢😢همش خوب بود موز منا بدین برم

موز گرونه فلفل بخور که دیگه موز نخوای  

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

حتماااا برو تو کار گزینه 1 عالیهههه

بعد اینکه من کلاس هشتم هستم خیلی دوست دارم دندانپزشک بشم خب پزشکی و دندانپزشکی برای درس خوندنشون ی مقدار تلاش و کوشش میخواد درسم هم خوبه معدل هام بالای 19 همیشه هست 

میشه چیزی بگید منم مثل شما موفق بشم😃

موز گرونه فلفل بخور که دیگه موز نخوای    

من عاشق موز و آناناس ام🙄🙄🙄عررررررررر

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
کلا دوست نداری خودت دیده بشی یا ویدو بزاری؟

نه اصلا 

برای مشاوره همین الانم وویس میزارم یعنی با صحبت کردن و وویس گذاشتن و در حد یک عکس فقط واسه پروفایل و اینا مشکلی ندارم ولی برای فیلم گرفتن یا بخوام همش از خودم عکس بگیرم اصلا دوست ندارم 

من عاشق موز و آناناس ام🙄🙄🙄عررررررررر

متاسفانه تموم شده

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
جدی ؟😅 حالا کدومش بهتره از نظرت چون خودم واقعا گیج شدم هی میشم فکر میکنم از اخرم به یه نتیجه واحد ...

علاقت کدوم بیشتر