خب اول از همه شرایطم رو بگم براتون ۲۰ سالمه و دانشجو ترم ۴ پزشکیم و در حال حاظرم مشاوره کنکور اما به محدود انجام میدم ولی خب میخوام یکاری رو شروع کنم که هم درامد خوبی داشته باشم تو این سال های دانشجویی هم بالاخره همین تایم فراغتمم درست استفاده کنم ولی خب ازونجایی که اولا نمیخوام به درسام ضربه بخوره دوما اونقد دختر اکتیوی نیستم که هم بتونم یه کار سنگین و حضوری انجام بدم هم درسای دانشگاه رو بخونم 😅 فقط کارای غیر حضوری و مجازی مد نظرمه حالا اگه میشه درباره اینایی که مینویسم نظر بدین که میگیره یا نه و هم اینکه اگه چیز دیگه ای غیر اینا میشناسین هم بهم معرفی کنین 😁❤
۱) گروه مشاوره خودمو بزنم همراه با پیج اینستا و ... و شروع کنم به طور جدی روش کار کنم و بعد یه مدت چند نفر دیگه رو هم دعوت به همکاری کنم و ... و به طور خلاصه خمین کار مشاوره رو به صورت جدی ادامه بدم
۲)بلاگر بشم که البته من اصلا دوست ندارم خودم دیده بشم و اینا فقط پست بزارم که برا اینکارم ۲ تا موضوع هست که میتونم روش کار کنم اولی یه پیج در مورد زندگی سالم و نکات پزشکی و تغذیه ای و ورزشی و ... دومی پیج مطالعه و انگیزشی و متن کوتاه و ....
۳)جذب یکی ازین گروهایی که کارایی مثل نوشتن مقاله و تحقیق و طراحی پوستر و ... میکنن
کدومش به نظرتون بهتره ؟کار دیگه ای که ازینا بهتر باشه هم سراغ دارین ؟