2789
عنوان

علت مرگم....🪦🔮

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 97 پست
من یبار مرگ تجربه کردم خیلی شیرین بود 

تجربه تون از اون لحظه چی بود؟یعنی روحتون چیزی تجربه کرد دید شنید؟

کاربرآقا👨خیلیابهم میگن شبیه کیانوهستم،خدایی هم اون خوشتیپ وجذاب هم من😎میدونم اینجابیشترخانم هست،همتون برام محترم هستین.امیدوارم تواین جامعه نی نی سایت بتونم مفیدباشم💙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خواب دیدم سال آینده میمیرم حتی مرگ رو هم دیدم اما هنوز به آینده امیدوارم و ذهنمو درگیرش نمیکنم تو هم خیلی درگیرش نشو که اذیت میشی و فایده ایی نداره از لحظه هات لذت ببر❤️

تجربه تون از اون لحظه چی بود؟یعنی روحتون چیزی تجربه کرد دید شنید؟

مفصله اینجا نمیشه گفت   بله خیلییی خوب بود 

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
خدا میدونه اگه به من باشه همین الآن برم،نه اینکه افسرده باشم نه چون که دلم مییخواد برم اون دنیا همیش ...

چ جالب،منم همیشه حس میکردم مال اینجا نیستم،از بچگی دلتنگ میشدم و گریه میکردم

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
چرا؟؟من دیدم نسبت ب مرگ و وسیله اش با دیگران خیلی فرق داره حقیقت آدم روحشه ک با مرگ هم ازبین نمیره ی ...

میدونم من واسه خودمم دقیقا همین حسو دارم ولی از اطرافیان کسی  حرفه مرگو بزنه گریه ام میگیره 😶🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
😐😐توروخدااینقدموج منفی ندین به خودتون ...بنظرم بهترین مرگ تولحظه اس که اتفاق بیفته مثلاسرنمازیایه ...

موج منفی نمیدم واقع بینانه گفتم چون ک پدرم وپدر بزرگم در اثر سرطان رفتن ومنم معمولا عادت به دکتر رفتن ندارم خب سرطان احتمالش بیشتر برام بعدشم واقعا دوسدارم علت مرگم سخت باشه

کاربرآقا👨خیلیابهم میگن شبیه کیانوهستم،خدایی هم اون خوشتیپ وجذاب هم من😎میدونم اینجابیشترخانم هست،همتون برام محترم هستین.امیدوارم تواین جامعه نی نی سایت بتونم مفیدباشم💙
خیلی حس بدیه این حس 😢😢😢

آره اذیت میشم تو این دنیا 

از مرگ بد میترسم . همیشه از خدا میخوام با مرگ خوب و ابرو مند مثل سکته قلبی از دنیا برم . اول که زیاد به مرگ فکر نکنین اگم فکر کردین از خدا مرگ خوب و ابرو من بخواین . 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
مفصله اینجا نمیشه گفت   بله خیلییی خوب بود

حتما باید بهم بگی 😒