2821
2789
عنوان

علت مرگم....🪦🔮

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 97 پست

من نمیدونم ولی همیشه میگم خدایا اگرواقعا تقدیر وسرنوشت من و تنهایی رقم زدی وقرارنیس واقعا کسی بیاد تو زندگیم واقعا دوس ندارم عمر زیادی کنم طاقت ندارم  

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ایندمو دیدم ولی شک دارم

یه روزی بود گفتن هر ۵۰۰۰ سال یه بار تکرار میشه و این حرفا که میتونین ایندتونو ببینین

چشامو بستم آیندمو تصور کردم خیلیی واقعی بود ایندمو دیدم

الان فقط پرستاریش تحقق پیدا کرده

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

منم احساس میکنم قبل سی سالگی میمیرم

عزيزم این چه فکرایی به هر چی فک کنی پیش میاد خدایی نکرده

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
من متنفرم از اهدا کارتشو ۹۰ گرفتم الان عین چی پشیمونم

عه چرا😂

من کارت ندارم ولی به همه سفارش کردم 😂

بهتر ازینه بدنمو ببرم زیر قبر حیوونه بخورن .. حیفمه اصلا 😁🤦‍♀️

𝚂𝙷𝙰𝙳𝙾𝚆
منم زمان مرگمو حضرت خضر تو خواب بهم گفت

وااای من خودم بمیرم مهم نیست برام ولی به این فک کنم اطرافیانم ی لحظه نباشن میمیرم الان گریه ام گرفت 😭😭😭

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
عزيزم این چه فکرایی به هر چی فک کنی پیش میاد خدایی نکرده

فک نمیکنم ولی همیشه این احساس باهامه😁

خودمم به بعد از سی سالگی فکر میکنم خسته میشم به نظرم خیلییی زیاده 

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

احتمالا دراثر سرطان هم ارثشو دارم هم دوسدارم تجربه اش کنم

کاربرآقا👨خیلیابهم میگن شبیه کیانوهستم،خدایی هم اون خوشتیپ وجذاب هم من😎میدونم اینجابیشترخانم هست،همتون برام محترم هستین.امیدوارم تواین جامعه نی نی سایت بتونم مفیدباشم💙