2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خر نیستن زرنگن میخاد بگه تو شکاکی چون میدونه اگه الان یهو باهم انلاین نشن تومیفهمی که بهش گفته

دقیقاااا اصلا به ذهنم نرسیده بود شوهرم الان بلاک کرده ولی بایه خط دیگه واتساپ نصب‌کردم

ببین هیچی نگو بگو باشه تو درست میگی استباه از من بوده رفتارتو عادی کن یجا مچشو بگیر اینجوری هم عصب ...

خیلیییی مچ بیشرفو گرفتم ولی انکار میکنه خیلی محتاطه اصلا میاد خونه واتساپشم حذف میکنه یا روی اون یکی خطش‌نصب میکنه

دقیقاااا اصلا به ذهنم نرسیده بود شوهرم الان بلاک کرده ولی بایه خط دیگه واتساپ نصب‌کردم

عاره ببین من با خیلی از خانوما این مدلی صحبت کردم چون روانشناسی میخونم علاقه دارم میحرفم 

اگه میخای مچشو بگیری خودتو بزن به نفهمی و سادگی 

بزا فکر کنه خنگی تا راه ساده تری برای گرفتن مچش برات بزاره

خیلیییی مچ بیشرفو گرفتم ولی انکار میکنه خیلی محتاطه اصلا میاد خونه واتساپشم حذف میکنه یا روی اون یکی ...

عاره طرف بوده عزیزم  خانومش گفته که تو براچی سرکار انلاینی اف شو مشکل پیش اومده اکانت فیک زده تو اینستا با دختره میحرفیده وقتی میرفته سرکار زنشم خیالش راحت بوده چون دیگه تو اکانتایی که داشته نمیحرفیده انلاینم نمیشده وقتیم میرفته خونه اینستا رو پاک میکرده

عاره ببین من با خیلی از خانوما این مدلی صحبت کردم چون روانشناسی میخونم علاقه دارم میحرفم  اگه ...

خدایی هر باااار مچشو میگیرم الانم بلاک‌کرده ولی چند ساعت پیش از در عزیزم و جونم وارد شد منم بالعکس و گفتم پرینت بگیر از خطتت باز دعوا کرد

خدایی هر باااار مچشو میگیرم الانم بلاک‌کرده ولی چند ساعت پیش از در عزیزم و جونم وارد شد منم بالعکس و ...

نه بیخیال شو قشنگ مشخصه از این زرنگاس 

خطشو ول کن واسه خیانت اینقدر راه هست میتونه یه خط و گوشی دیگه بگیره بهت راحت خیانت کنه

مچشو بگیر

بعد برو مشاوره ببین مشکلش چیه 

نه بیخیال شو قشنگ مشخصه از این زرنگاس  خطشو ول کن واسه خیانت اینقدر راه هست میتونه یه خط و گوش ...

مشکلش کمبود محبتشه خودش علنا گفت . مادرش اصلا بهش محبتی نکرده محبت از طرف منم قبول نمیکنه