2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمله من و میترا و فاطی و صفورا و... رو ندزددد 

بذار جذبم حفظ بشه الان پریا وقتش نیست بعدا جملتو پس میدم بهت  

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بچه ها دعوا نکنید❤️

یچیزایی هست که هنوز تو جامعه ما جا نیفتاده

مثلا همین آرایش کردن مرد برای خیلی از مردم ما عادی نیست و واکنش استاتر تا حدی عادی بود

بهترین کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که با مهربونی و صبوری براشون اینچیزت رو توضیح بدیم نه با خشم و تعصب چون بدتر وجه خودمون خراب میشه🌹

دست و صورت همو ببوسین و با گفتن اینکه رو اشیا جنسیت نزاریم تاپیکو ترک کنید😂

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
همین هارو گفتین که هشتاد درصد پسرها جوگیر شدن خودشون رو شکل دختر کردن!

جا داره بگم

شت#  

😂😂بچه ها کلا متوجه نی ولش کنین😂

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 
بیا برو بابا کص مغز هی میخوام هیچی نگم الکی کصشعر میگی

@نی_نی_یار_5

@نی_نی_یار_شب  

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
@چانبک     اونی ک نوشتی و پاک کن😐

چرا😐

همین هارو گفتین که هشتاد درصد پسرها جوگیر شدن خودشون رو شکل دختر کردن!

اون دیگ از بی ظرفیتی خودشونه

مردونگی به چیزی که شما میگی نیس

کم خوردی از مردا نما های پشمالو؟!

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
سفارشتون ثبت شد تو تایم اداری ارسال میشه

😂😐اصا همچی کسی وجود نداره وجودم داشته باسه قصد ازدواج نداره

شوخی میکنم من فقط اگه یه خونه کوچیک داشته باشه و یه شغل خوب و یه ماشین درحد پراید قبول میکنم حالا قدو و قیافم مهم نیس